|
|
||||
|
||||
![]()
αντε!επιτελους!
![]() ![]() τωρα εδω παιζεται λιγο το θεμα.θα πρεπει να σου απαντησει κανενας εμπειρος γιατι 1)δεν ξερεις απο που προερχοτανε η αμμωνια που μετραγες οποτε δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να μην ταισεις ακομα για λιγο ωστε να δεις αν θα ξανανεβει μονη της ή αν πρεπει να ριξεις τροφη ωστε να μη μεινουνε νηστικα τα βακτηρια. 2)δεν ξερω ποσο ειναι το διαστημα (αν υπαρχει τετοιο)που αντεχουνε να μεινουνε νηστικα (χωρις αμμωνια) τα βακτηρια χωρις να αρχισει να πεθαινει η βιολογια. για να πω την αληθεια εγω θα εριχνα λιγη τροφη για ναμαι σιγουρος.με τη λογικη οτι αφου μηδενισε η αμμωνια μια φορα θα ξαναμηδενισει.περιμενε να σου πουνε ομως να μη σε παρω στο λαιμο μου με τοσο κοπο που εχεις κανει ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωραια, περιμενω και απο πιο εμπειρους να μου πουνε τι να κανω.
Να εισαι καλα, χαρηκα που επεσε η αμμωνια αλλα δεν θελω να ψοφισουν τα βακτηρια.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
¶ντε ευτυχώς! Δεν σου κρύβω ότι πίστευα ότι δεν θα πάει καλά, αλλά ευτυχώς διαψεύτικα.
Πιστεύω ότι δεν θα αργήσει και η μείωση των νιτροδων. Ήδη τα νιτρικά σου είναι στα ουράνια. Περίμενε οδηγίες τώρα, αλλά λογικά θα πρέπει να ταϊσεις λίγο τα nitrosomonas, τροφούλα δηλαδή.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ευτυχως που διαψευτηκες... ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Σωστά
Ταιζεις τροφούλα 2-3 φυλαρακια μεχρι να πέσουν τα Νο2 στο 0 και μετα ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ βάζουμε τα ψαράκια ![]() Αποφάσισες τι θα βάλεις ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνηθως ποσο καιρο κανει να μηδενιστουν τα ΝΟ2? Ειναι ωραια ψαρακια τα kribensis αλλα θα τρελαθω στα μωρα αμα τα βαλω... Μπορω να βαλω κανενα κοπαδακι απο μικρα ψαρακια? Αν και απο το μηκος του ενυδρειου οσο και απο τα λιτρα του ειναι ψιλοαπαγορευτικο... Παντως μου αρεσουν εδω και πολυ καιρο οι αρλεκινοι, αλλα βλεπω οτι πανε το λιγοτερο σε ομαδα 6-8 ατομων αν δεν κανω λαθος και θελουν μηκος... Υπαρχει και καποιος γλιφτης μικροσωμος για αυτα τα λιτρα? Μηπως και να υπαρχει δεν κανει λογω αιχμηρου υποστρωματος που ισως να τραυματιζει το στομα του? |
|
|||
|
|||
![]()
χμμμ ψαξε λίγο για ottociclus... Δεν θυμαμαι απαιτήσεις.
Για να στρώσει το ενυδρείο είπαμε κοντά στις 30 μέρες. Τίποτα δεν είναι στανταρ ! Κοιτα για τα Danio για ψαράκια, ναι μεν θελουν μηκος αλλά εαν θυμάμε καλά το ενυδρείο δεν είναι εν τέλη 30 λίτρα. 96 είναι είπαμε; |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |