|
|
||||
|
||||
![]()
Το μεγαλύτερο από τα υποτιθέμενα θηλυκά, ταλαιπωρημένο από το κυνήγι του αρσενικού...
Κάποιες στιγμές βγάζει ένα έντονο κόκκινο χρώμα στην κοιλιά του σε μεγαλύτερη έκταση από τον αρσενικό. ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν να σχηματίστηκε ζευγάρι... Ο αρσενικός με το θηλυκό των παραπάνω φωτο φαίνεται να τα πηγαίνουν καλύτερα. Θα κάνω λίγη υπομονή για να δω την εξέλιξη και αν όλα πάνε καλά θα δώσω τα υπόλοιπα kribs...
Και ένα πρόχειρο βιντεάκι.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο και η γεννα!!!
![]() ωραιο βιντεο απο πολλες αποψεις...ωραια ψαρια..ωραιο ενυδρειο.. υ.γ. "λευτερια στην Ελεοχαρις" ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πάνο, δε μπορείς να φανταστείς πόσο καιρό είναι έτσι στα γλαστράκια η Ελεόχαρις. Γύρω στον ενάμιση μήνα.
![]() ![]() Δυστυχώς έχω λίγη όρεξη και ακόμα λιγότερο χρόνο να ασχοληθώ με το ενυδρείο όπως εγώ θα ήθελα....
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Αντε να σου ζήσουν...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ωραια.
Με το καλο να βγουν κι αλλα να παρουν κι αλλοι χομπιστες. Τα τετρας φαγανε πολλα?
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 44 | 27-05-11 21:00 |
Μαύρες κηλίδες σε Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-11 16:36 |
Pelvicachromis taeniatus αλλα τι? | beat89 | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 06-03-11 13:13 |
Pelvicachromis pulcher Kribensis | gangrel | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 23-08-05 16:46 |