|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ όλους για τα σχόλια τους!
Φίλε μου ΑΦΡΙΚΑΝΕ, συμφωνώ ως ένα σημείο με όσα σωστά αναφέρεις. Την άποψη μου για το θέμα μπορείς να την διαβάσεις μεταξύ άλλων εδώ. Οι επαγγελματίες είναι το ίδιο επικίνδυνοι με τους άπειρους χομπίστες. Εγώ απολαμβάνω το ίδιο τα "ασυνήθιστα" kribs με τα "υποτιμημένα" tetras. Ευχαρίστως να συνεχίσουμε την κουβεντούλα με πμ @beat89 Δεν είμαι σίγουρος πόση ποικιλία "σηκώνει" η ελληνική ενυδρειακή αγορά.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εγω τα δικα μου τα βρηκα κατα τυχη.Δεν τα ειχα ξαναδει στην Ελλαδα. |
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να βγαλεις μια φωτογραφια το θυληκο με τεντωμενα πτερυγια ;
|
|
|||
|
|||
![]()
Οπως εχουμε κανει και καποιοι παλαιοτερα, δυστυχως αν ενδιαφερεσαι για σπανια ψαρια θα πρεπει να αναλαβεις μονος σου να τα φερεις... πραγμα που σημαινει οτι θα κοστισουν ακριβοτερα.
Παντα βεβαια υπαρχουν και εξαιρεσεις μαγαζιων που μπορουν να αναλαβουν (ως ενα βαθμο) να τα φερουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Το μεγαλύτερο από τα υποτιθέμενα θηλυκά, ταλαιπωρημένο από το κυνήγι του αρσενικού...
Κάποιες στιγμές βγάζει ένα έντονο κόκκινο χρώμα στην κοιλιά του σε μεγαλύτερη έκταση από τον αρσενικό. ![]() ![]()
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Σαν να σχηματίστηκε ζευγάρι... Ο αρσενικός με το θηλυκό των παραπάνω φωτο φαίνεται να τα πηγαίνουν καλύτερα. Θα κάνω λίγη υπομονή για να δω την εξέλιξη και αν όλα πάνε καλά θα δώσω τα υπόλοιπα kribs...
Και ένα πρόχειρο βιντεάκι.
|
||||
|
||||
![]()
αντε με το καλο και η γεννα!!!
![]() ωραιο βιντεο απο πολλες αποψεις...ωραια ψαρια..ωραιο ενυδρειο.. υ.γ. "λευτερια στην Ελεοχαρις" ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γεννα Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 44 | 27-05-11 21:00 |
Μαύρες κηλίδες σε Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-11 16:36 |
Pelvicachromis taeniatus αλλα τι? | beat89 | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 06-03-11 13:13 |
Pelvicachromis pulcher Kribensis | gangrel | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 23-08-05 16:46 |