|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλαρακι επειδη σε βλεπω και καιγεσαι αλλα δεν ειμαι σιγουρος...νομιζω πως μπορεις να ριξεις...περιμενε και καποιον αλλο ομως
|
|
||||
|
||||
![]()
να μην καω?εχασα τα 6 απο τα 8 φιλε μου!!και ηταν πανεμορφα...παντος το ενα πιστευω το ξεπερασε!
κλεοβουλε και εσενα χαμηλα κολυμπανε?ρωταω γιατι αυτο που βλεπω να το εχει ξεπερασει,δεν κολυμπαει ψηλα,αλλα το πολυ 10 ποντους απο τον βυθο... |
|
||||
|
||||
![]()
Γιάννη υπομονή (ρίξε και stress coat καλό θα κάνει). Εγώ είχα παραλάβει 2 στα 4 νεκρά και το ένα από τα επιζώντα είχε παρόμοια συμπεριφορά με το δικό σου. Συνήλθε μετά από καμιά 20αριά μέρες.
|
|
||||
|
||||
![]()
κλεοβουλε ειχα ριξει stress coat την τριτη αν δεν κανω λαθος,να ξαναριξω σκετο η μαζι με αλλαγη?
|
|
||||
|
||||
![]()
Θα έλεγα να μην κάνεις αλλαγή τώρα (ή μια μικρή εβδομαδιαία).
|
|
||||
|
||||
![]()
πρωινος σημερα!τα ψαρια αντικαταστηθηκαν ολα απο το μαγαζι,και γινεται προσαρμογη τωρα!!ολα ηρθαν ζωντανα!!!και σε πολυ καλυτερη κατασταση απο τα αλλα...
|
|
||||
|
||||
![]()
ωραια να κ κατι ευχαρηστω
![]() τα αλλα 2 πως πανε???
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαιρομαι πολυ φιλε μου.Ελπιζω η δημοσιευση του θεματος σου στο φορουμ να επαιξε τον ρολο του. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτα!!!! | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 22-01-11 11:27 |
Τι ειναι αυτα? | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 09-01-11 01:14 |
Αυτα τα ψαρακια ταιριαζουν? | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-05-09 22:42 |
Τι ειναι αυτα???? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 24-02-09 04:53 |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |