|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Διαβασε οδηγιες, δεν θυμαμαι.
Καπου θα λεει και ποσο υπερδοσολογηση μπορεις να κανεις σε περιπτωση αναγκης
|
||||
|
||||
![]() 10 στα 38 λιτρα... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
kai 5 στα 38 λιτρα γραφει!!!αυτο με προβληματιζει....
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενα θελω να πιστευω οτι ζωντανεψε!αρχισε κουνιεται και εχθες εφαγε!!το αλλο ομως ακομα καθεται κατω στην αμμο,δεν τρωει και κουνιεται ελαχιστα
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα καιμενα τα ψαρακια ελπιζω να αντεξουν εστω αυτα τα 2 , παντως μονο στη χωρα μας συμβαινουν αυτα, να κανει λαθος ο καταστηματαρχης και να τα ριχνει στον πελατη... τουλαχιστον επρεπε να σου ζητησει φωτογραφια απο τα νεκρα ψαρακια και να σου στειλει αλλα.
απειρες φορες εχω παραγγειλει πραγματα απο το εξωτερικο απο διαφορες χωρες, οχι ψαρια , ομως παντα σε τετοια περιπτωση , λυνοταν το προβλημα με τον πελατη κερδισμενο. ειναι απαραδεχτη η συμπεριφορα του. |
|
||||
|
||||
![]()
μου ειπε θα το κανει....
|
|
||||
|
||||
![]()
καποιος που ξερει...
|
|
||||
|
||||
![]()
φιλαρακι επειδη σε βλεπω και καιγεσαι αλλα δεν ειμαι σιγουρος...νομιζω πως μπορεις να ριξεις...περιμενε και καποιον αλλο ομως
|
|
||||
|
||||
![]()
να μην καω?εχασα τα 6 απο τα 8 φιλε μου!!και ηταν πανεμορφα...παντος το ενα πιστευω το ξεπερασε!
κλεοβουλε και εσενα χαμηλα κολυμπανε?ρωταω γιατι αυτο που βλεπω να το εχει ξεπερασει,δεν κολυμπαει ψηλα,αλλα το πολυ 10 ποντους απο τον βυθο... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτα!!!! | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 22-01-11 11:27 |
Τι ειναι αυτα? | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 09-01-11 01:14 |
Αυτα τα ψαρακια ταιριαζουν? | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-05-09 22:42 |
Τι ειναι αυτα???? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 24-02-09 04:53 |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |