|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
ε τοτε η κουβεντα ληγει..
τι θελουμε και το συζηταμε..?? υ.γ. γνωμη μου δεν ειναι σωστο οταν καποιος εχει ενα φορουμ να κανει οτι θελει γιατι απλα ειναι δικο του.. υπαρχουν και μελοι.. αν θελετε καντε μου μπαν δεν με ενδιαφερει.. θα παω αλλου που ισως μετραει και η γνωμη μου.. εγω θελω να ειμαι καπου μελος που να μπορω να πω την γνωμη μου , να μετραει κιολας οχι αερολογιες .. μου αρεσει το φορουμ εδω , γι αυτο ειμαι και ενεργο μελος.. το να ''τιμωρουνται'' ολοι για 2-3 ειναι απλα... ![]() ![]() αν ''ποναει'' αυτο που λεω συγνωμη αλλα ετσι ειναι. δυστυχως ''ξενερωνω'' οταν βλεπω τετοιες αποφασεις.. ετσι θελω και τελος. ελπιζω να αλλαξεις γνωμη και αν το φορουμ ειναι σωστο να κανει poll να δειτε αν συμφωνουν ολοι η οχι.. Χαιρετω..
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |