|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
πράγματα που προ-αποφασίζονται από 2-3 άτομα και απλά ανακοινώνονται, χωρίς τη δυνατότητα "συναπόφασης" από την πλειοψηφία. Αν σας ενδιέφερε η γνώμη της πλειοψηφίας, θα μπορούσατε ίσως να το θέσετε σε συζήτηση πριν το εφαρμόσετε, ή ακόμη και να ρωτήσετε τη γνώμη της εκ των υστέρων, φτιάχνοντας ένα θέμα υπό τύπο δημοσκόπησης (poll) για να ψηφίσουμε ποιό από τα 3 συστήματα θέλουμε. Και τότε ίσως αυτή η συζήτηση να μην ακουγόταν σαν άσκοπη γκρίνια 5-10 ατόμων (κι αυτό ενοχλεί πιο πολύ από τις αλλαγές στις αγγελίες). |
|
|||
|
|||
![]()
εμένα απλά μου φαίνεται σαν προ-ειλημμένη απόφαση που ότι επιχειρήματα και αν καταθέσουμε απλά θα προσπεραστούν ελαφρά τη καρδία... κάτι σαν την απόφαση για την ετήσια συνδρομή των 50 ευρώ...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
παλι πολυ σωστος ο Κωστας. αφου παιδια και κυριοι οταν γινεται κατι εδω.. πρωτα το κανετε και μετα το ανακοινωνεται. οποτε ποιο το νοημα καποιος να ασχοληθει μετα..?? θα μπορουσε οντως να γινει ενα πολλ και να δουμε ποιος θελει.. σας παω στοιχημα οι παραπανω.. ------------------------- Παράθεση:
σορυ κιολας αλλα εισαι λαθος.. αυτο ειναι σαν ''καραμελα'' .. το ειπε και ο Κωστας.. η συντριπτική πλειοψηφία έχει καταλάβει ότι δεν υπάρχει λόγος να διαμαρτύρεται για πράγματα που προ-αποφασίζονται από 2-3 άτομα και απλά ανακοινώνονται, χωρίς τη δυνατότητα "συναπόφασης" από την πλειοψηφία.
![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη achisael : 02-05-11 στις 14:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() Παιδια συζητηστε το οσο θελετε. Εγω κατεθεσα την αποψη μου και δηλωνω οτι ειμαι υπερμαχος του τωρινου συστηματος. Αποδιδιει και αυτο φανηκε. |
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ε τοτε η κουβεντα ληγει..
τι θελουμε και το συζηταμε..?? υ.γ. γνωμη μου δεν ειναι σωστο οταν καποιος εχει ενα φορουμ να κανει οτι θελει γιατι απλα ειναι δικο του.. υπαρχουν και μελοι.. αν θελετε καντε μου μπαν δεν με ενδιαφερει.. θα παω αλλου που ισως μετραει και η γνωμη μου.. εγω θελω να ειμαι καπου μελος που να μπορω να πω την γνωμη μου , να μετραει κιολας οχι αερολογιες .. μου αρεσει το φορουμ εδω , γι αυτο ειμαι και ενεργο μελος.. το να ''τιμωρουνται'' ολοι για 2-3 ειναι απλα... ![]() ![]() αν ''ποναει'' αυτο που λεω συγνωμη αλλα ετσι ειναι. δυστυχως ''ξενερωνω'' οταν βλεπω τετοιες αποφασεις.. ετσι θελω και τελος. ελπιζω να αλλαξεις γνωμη και αν το φορουμ ειναι σωστο να κανει poll να δειτε αν συμφωνουν ολοι η οχι.. Χαιρετω..
|
|||
|
|||
![]()
Τόλη προφανώς έχεις κάθε δικαίωμα να διαχειρίζεσαι το φόρουμ όπως θέλεις και να μη ρωτάς κανέναν, με γειά σου με χαρά σου και τα σκυλιά δεμένα.
Αλλά το να επικαλείται ο Αλέξανδρος την "συντριπτική πλειοψηφία" για μια απόφαση που πήρες μόλις χθες και δεν πρόλαβε να δοκιμαστεί, ε είναι κάπως... Και την οποία απόφαση (να μη μπορεί ούτε ο συντάκτης της αγγελίας να την αλλάξει, προσθέσει κλπ) αν την κατεβάζατε σε ψηφοφορία, θα έπαιρνε τουλάχιστον 80% "όχι". Αν το αμφισβητείς, δεν έχεις παρά να ανοίξεις ένα poll, έτσι από περιέργεια κι ας μην εφαρμόσεις αυτό που θα ψηφιστεί. ¶λλο θέμα το δικαίωμά σας να διαχειρίζεστε το φόρουμ όπως θέλετε κι άλλο θέμα η πλασματική επίκληση πλειοψηφιών. |
|
|||
|
|||
![]()
Θα ξαναπω κι ας γινομαι κουραστικος, οτι το GAB ειναι ενα ενυδρειακο φορουμ, και προσπαθει οσο ειναι δυνατον να παρεχει σωστες πληροφοριες για οτι εχει σχεση με τα ενυδρεια. Ειναι το πρωτο και παλιοτερο ενυδρειακο φορουμ, και κλεινει 10 χρονια. Για οχτω τουλαχιστον χρονια λειτουργουσε μια χαρα ως προς τις αγγελιες, ισοροπημενα και χωρις προβληματα. Τον τελευταιο ενα-εναμισυ χρονο, η κατασταση ξεφυγε - δεν με ενδιαφερουν οι λογοι, οπως και δεν με ενδιαφερει να εχει μελη το GAB που θεωρουν προτεραιοτητα τις αγγελιες.
Εχετε δικιο οσον αφορα την ανανεωση πληροφοριας (πουληθηκαν καποια, αλλαγη τιμης κλπ) απο τον βαζοντα την αγγελια, γιαυτο και το ειχα αφησει ετσι. Αλλά δυστυχως οπως λεει και ο Χαλβας, γραφτηκαμε στα παλαιοτερα των υποδηματων, αρκετων. Δεν εχω την διαθεση να "χαραμιζω" τον λιγο χρονο και την καλη διαθεση των συντονιστων στο να παρακολουθουν τις αγγελιες, να μοιραζουν καρτες και ποινες. Και να τ ακουνε κιολας μετα αν "τιμωρησουν" καποιον. Επαναλαμβανω, το φορουμ ηταν παντα ενυδρειακο, και οι αγγελιες ηταν και θα ειναι ενα απλο βοηθημα. Μεχρι να αλλαξουμε νοοτροπια. |
|
||||
|
||||
![]()
Η γνώμη μου είναι πως η απαγόρευση απάντησης των αγοραστών στην αγγελία προκαλέι προβλήματα και λύνει κάποια άλλα.Συνηθίζεται και κάνει τις αγγελίες πιο δύσχρηστες,αλλά δεν τις καταργεί.Δεν ξέρω αν υπάρχει επιλογή στο πρόγραμμα να μην εμφανίζει τις αγγελίες στα unread posts.Αν υπήρχε τέτοια επιλογή,θα έκανε την ίδια δουλειά (θα "καθάριζε" το φόρουμ) χωρίς να προκαλέι κανένα πρόβλημα.Απλά,όποιος θα ήθελε να δει τις αγγελίες θα πήγαινε στην κατηγορία αυτή και τέρμα.Σε κάθε περίπτωση,η μείωση του χρόνου αναμονής για π.μ. λύνει τα προβλήματα που προκύπτουν από το πρώτο μέτρο σε μεγάλο βαθμό.
Το νέο μέτρο,φυσικά,του ενός και μόνου ποσταρίσματος και της απαγόρευσης του update από τον δημιουργό της αγγελίας απλά καταργεί τις αγγελίες.Δίνει κάποιος κάτι σα σύνολο και σκέφτεται να το "σπάσει" λίγο αργότερα.Θα ανοίγει 10 αγγελίες ή θα στείλει 150 p.m. μέχρι να βγάλει άκρη.Έχουμε και άλλες δουλειές. ![]() Πιστεύω πως ένα ζωντανό φόρουμ δεν μπορούν καθόλου εύκολα να το χαλάσουν οι αγγελίες.Το έντιτ θα είναι μια ωραία λύση για να μη χάνεται η μπάλα και δημιουργούνται περισσότερα προβλήματα από όσα μπορούν να λυθούν.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το γραφει και ο διαχειριστης εδω..
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
απασχόλησης και του περιορισμένου χρόνου των συντονιστών, θα μπορούσε ίσως να πουληθεί σε κάποια εταιρία που θα αναλάμβανε την διαχείρισή του επαγγελματικά και μέσω έμμισθων υπαλλήλων της και δεν θα χρειαζόταν να υποτιμηθούν ολόκληρα κομμάτια του (πχ αγγελίες, επί παντός του επιστητού) για οικονομία χρόνου/κόπου. Πιστεύω όμως ότι το πρόβλημα δεν δημιουργήθηκε από τον περιορισμένο χρόνο των συντονιστών, αλλά από την καταστρατήγηση των κανόνων από πολλούς από εμάς. Πιστεύω επίσης ότι μια τέτοια αλλαγή δεν θα άρεσε σε κανέναν μας, αφού το φόρουμ θα έχανε τον χαρακτήρα του και θα λειτουργούσε με ψυχρά οικονομικά κριτήρια. Μακάρι ο διαχειριστής ν' αντέξει να το κρατήσει στην τωρινή του μορφή για πολλά χρόνια ακόμη και να έχει την υπομονή ν' ακούει συχνά-πυκνά τις γκρίνιες μας. ![]() ![]() Αφού όλη αυτή η συζήτηση γίνεται για να βρεθούν οι βέλτιστες λύσεις, να βολέψουν όλους μας και να συνεχίσει το φόρουμ την ανοδική του, αλλά παρεΐστικη πορεία. Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
εγω ξερετε τι πιστευω!!!οτι μπενουμε σε αλλονων χωραφια!!!οπως λετε αρχισε ο ανθρωπος ενα forum, πιθανον ετσι για την πλακα του , αλλα αυτο εξελιχθηκε σε τεραστιο.ειναι σαν να φτιαχνεις εσυ μια σελιδα και να την εχεις κατι χρονια και να σου πει καποιος "θελω να μου την πουλησεις " ή καποιος αλλος "δωστην μωρε τι να την κανεις".ε γιατι να τη δωσω,δικια μου ειναι οτι θελω την κανω!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]()
στα φορουμ δεν ειναι τοσο απλη η λογικη εχω δει φορουμ να καταστρεφοντε μεσα σε μερικες εβδομαδες εχει πολλα χρονια που ειμαι μελος σε διαφορα φορουμ απο την πρωτη τους μορφη το τοτε απλο Mirc με τα channels
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |