|
|
||||
|
||||
![]()
Τα ψαράκια σου τα έχεις πάρει απο τη θηλυκιά με τη μέθοδο του "stripping" πριν ολοκληρώσουν την ανάπτυξη τους και χάσουν τον λεκιθικό σάκο.
Εκτός του ότι διαφωνώ με την "μέθοδο" θα ήθελα να σε ρωτήσω αν διατηρείς και εκτρέφεις αυτά τα ψάρια για εμπορικούς λόγους και να ζητήσω αν θέλεις να μας κάνεις μια παρουσίαση του ενυδρείου σου. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32219 (ποστ 6 και 7...)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
------------------------- Καλυτερα να μιλαμε με π.μ. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panagiotis k : 27-04-11 στις 18:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
κι εσυ Κ Α Ι Ρ Ο Σ Κ Ο Π Ο Σ.....εμφανιζεσαι σαν το φαντασμα μια φορα το χρονο για να δειξεις τα προς πωληση ψαρια σου.
δεν πανε καλα οι πωλησεις στα αλλα φορα και τριγυρνας ακομη εδω..?? αφου υποτιθεται οτι μας χαιρετησες μια και καλη... (αλλα που τετοια τυχη...)
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
δε με πειραζει καθολου που τα πουλας...κι εγω πουλαω...και πολλοι αλλοι εδω μεσα...
αλλα για να ειμαι απολυτα ειλικρινεις μαζι σου...ναι, δεν μου αρεσει καθολου που προηγηθηκαν οσα προηγηθηκαν....φερθηκες οπως φερθηκες....πεσανε 2 ban (ακομη απορω γιατι δεν επεσε και 3ο μετα απο το http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32219 ) και τωρα εμφανιζεσαι μια φορα το χρονο για να δειξεις τα προς πωληση ψαρια σου. πολλοι αλλοι πουλανε...αλλα γραφουν και τιποτα αλλο στο φορουμ. αλλοι παλι (αν και δε θυμαμαι καποιον) ισως γραφουν μονο για πωληση (που επισης δε το θεωρω ο,τι καλυτερο) αλλα φυσικα και το σεβομαι και δε λεω τιποτα γιατι δε δημιουργησαν ποτε καποια κατασταση..... θα μπορουσα να δεχθω οτι επεστρεψες μεταμελημενος αλλα σε αυτη την περιπτωση δε θα εκανες ποστ μονο για διαφημιση των ψαριων σου... θα μου επιτρεψεις λοιπον να εχω μια δικαιολογημενη αρνητικη σταση απεναντι σου και οχι επιπολαιη και λαθος οπως τη χαρακτηριζεις. κανεις λοιπον εσυ καλο στο φορουμ με τον τροπο που συμμετεχεις κι εγω κακο...οκ....αν ετσι σκεφτεσαι δε μπορω να το αλλαξω...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Πάνος : 27-04-11 στις 20:13 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν ο λόγος που εμφανίζεσαι είναι να διαφημίσεις μόνο την "πραμάτεια" σου δεν έχει νόημα να ανοίγεις θέμα σ' αυτή τη κατηγορία. |
|
|||
|
|||
![]()
Εχεις δικιο Κλεοβουλε, αλλα καθε φορα που ανοιγω καποιο θεμα σπευδουν καποιοι να μου κανουν επιθεση και να μου κοψουν την διαθεση για οποιαδηποτε καλη συνεχεια. Κοιταξε στο συγκεκριμενο θεμα να δεις εαν προκαλεσα κανεναν,παρολα αυτα δεχτηκα για αλλη μια φορα επιθεση απο τον Πανο...τι να πω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΓΕΝΝΑ frontoza zaire blue | panagiotis k | Tanganyika | 23 | 23-01-11 04:20 |
Zaire blue... | soto | Tanganyika | 21 | 03-01-11 18:12 |
ξανα γεννα..... | kyriakosk | Ζωοτόκα | 1 | 14-12-10 20:36 |
Ξανα γεννα Σκαλαρια!!! | dimitrisemm | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 23 | 05-10-10 13:12 |
Blue Tiger-Blue pearl πρωτες φωτος !!! | Raven | Γαρίδες | 79 | 16-04-10 08:39 |