ΓΕΝΝΑ frontoza zaire blue ξανα
1 Συνημμένο(α)
Νεα γεννα
|
kostaskich
να τα χαιρεσε καταπληκτικα ψαρακια:D
|
Παράθεση:
|
Καλησπέρα ,
έχεις προς πώληση frontozes , αν ναι θα μπορούσες να μου πεις τιμή: Ευχαριστώ |
Τα ψαράκια σου τα έχεις πάρει απο τη θηλυκιά με τη μέθοδο του "stripping" πριν ολοκληρώσουν την ανάπτυξη τους και χάσουν τον λεκιθικό σάκο.
Εκτός του ότι διαφωνώ με την "μέθοδο" θα ήθελα να σε ρωτήσω αν διατηρείς και εκτρέφεις αυτά τα ψάρια για εμπορικούς λόγους και να ζητήσω αν θέλεις να μας κάνεις μια παρουσίαση του ενυδρείου σου. |
Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32219 (ποστ 6 και 7...) |
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
|
Παράθεση:
δεν πανε καλα οι πωλησεις στα αλλα φορα και τριγυρνας ακομη εδω..?? αφου υποτιθεται οτι μας χαιρετησες μια και καλη... (αλλα που τετοια τυχη...) |
Παράθεση:
|
δε με πειραζει καθολου που τα πουλας...κι εγω πουλαω...και πολλοι αλλοι εδω μεσα...
αλλα για να ειμαι απολυτα ειλικρινεις μαζι σου...ναι, δεν μου αρεσει καθολου που προηγηθηκαν οσα προηγηθηκαν....φερθηκες οπως φερθηκες....πεσανε 2 ban (ακομη απορω γιατι δεν επεσε και 3ο μετα απο το http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=32219 ) και τωρα εμφανιζεσαι μια φορα το χρονο για να δειξεις τα προς πωληση ψαρια σου. πολλοι αλλοι πουλανε...αλλα γραφουν και τιποτα αλλο στο φορουμ. αλλοι παλι (αν και δε θυμαμαι καποιον) ισως γραφουν μονο για πωληση (που επισης δε το θεωρω ο,τι καλυτερο) αλλα φυσικα και το σεβομαι και δε λεω τιποτα γιατι δε δημιουργησαν ποτε καποια κατασταση..... θα μπορουσα να δεχθω οτι επεστρεψες μεταμελημενος αλλα σε αυτη την περιπτωση δε θα εκανες ποστ μονο για διαφημιση των ψαριων σου... θα μου επιτρεψεις λοιπον να εχω μια δικαιολογημενη αρνητικη σταση απεναντι σου και οχι επιπολαιη και λαθος οπως τη χαρακτηριζεις. κανεις λοιπον εσυ καλο στο φορουμ με τον τροπο που συμμετεχεις κι εγω κακο...οκ....αν ετσι σκεφτεσαι δε μπορω να το αλλαξω... |
Παράθεση:
Αν ο λόγος που εμφανίζεσαι είναι να διαφημίσεις μόνο την "πραμάτεια" σου δεν έχει νόημα να ανοίγεις θέμα σ' αυτή τη κατηγορία. |
Παράθεση:
|
Εδώ είμαστε λοιπόν για να διαψεύσεις όσους έχουν μια αρνητική φόρτιση μαζί σου (δεν γνωρίζω τι "στράβωμα" έχει προηγηθεί και πως αντιμετωπίστηκε εκατέρωθεν).
Το χόμπι το έχουμε γιατί αγαπάμε τα ζωντανά μας και χαλαρώνουμε συζητώντας για την καλύτερη φροντίδα τους :) Ξεκίνα λοιπόν να μας παρουσιάσεις κι εσύ την προσπάθεια σου ;) |
Παράθεση:
ΚΑΝΕΝΑ!!! οποτε με αυτο το "καθε φορα" μονο εντυπωση προσπαθεις να δημιουργησεις... εγω σου εξηγησα ..-αν και δε χρειαζοταν καμια εξηγηση λογω του οτι το ξερεις πολυ καλα- γιατι εχω μια προκαταληψη απεναντι σου. (την οποια μου επιβεβαιωνεις καθε φορα ανοιγοντας θεμα μονο για να δειξεις τα ψαρια που πουλας). διεψευσε με λοιπον. |
Παράθεση:
|
Χαίρομαι και θα περιμένω :)
Να μας παρουσιάσεις αυτό που θεωρείς το καλύτερο (πόσα έχεις?) |
εγω παντος περιμενω...:o
|
Παράθεση:
|
Και το σημερινo βραβειο ξεθαματος παει στοοοοον μπα-νταμ-τσσσσς giannisqq!! :D
|
Παράθεση:
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 03:24. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board