|
|
|||
|
|||
![]()
Ρε παιδιά κάτι σαν μούχλα έχει πιάσει ο βυθός, άσπρο!
ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???? |
|
||||
|
||||
![]()
τι εχεις κανει μεχρι τωρα απο αυτα που ειπαν τα παιδια???
|
|
||||
|
||||
![]()
χωρις αλλαγη ενυδρειο 60 λιτρων ειναι συνταγη καταστροφης.......
Δες αν λειτουργει καλα το φιλτρο σου ή εχει στουμπωσει.... |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω σκούπα βυθού γιατί έχω μόνο λίπασμα!
Το φίλτρο το καθάρισα με νερό από το ενυδρείο, δεν έχει μεγάλη αλλαγή όμως, παραμένει πολύ αδύνατο, τα έχει φτύσει! Παιδιά δεν ξέρω τι να κάνω... Τα τεστ δείχνουν οκ, νερό άλλαξα πριν δύο μέρες, και απλά το πράγμα όσο πάει και χειροτερεύει.. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τι θελεις να πεις εχεις μονο λιπασμα?
------------------------- τα σφουγγαρια τα αλλαξες τα βανακια ειναι φουλ ανοικτα? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingrim : 24-04-11 στις 22:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν έχω χαλίκι κάτω, μόνο χώμα!
Η σκούπα θα σηκώσει και θα ρουφήξει τα πάντα... --------- Όχι δεν άλλαξα σφουγγάρι, έβγαλα αυτό και το καθάρισα! ------------------------- Το φίλτρο παιδιά πέθανε! Δεν δουλεύει καθόλου.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη plakitsas : 24-04-11 στις 22:12 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Τι εννοεις μονο χωμα ?
Ειδες την φτερωτη μηπως θελει καθαρισμα ? Βάζεις λιπασματα ? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα γεμίσει η Ελλάδα γαρίδες! | Alex_Salonica | Γαρίδες | 130 | 17-05-10 23:30 |
Eχω γεμίσει από σαλιγκάρια Pomacea canaliculata και δεν ξέρω τι να τα κάνω | theodarras | Σαλιγκάρια | 19 | 16-02-10 22:43 |
Έχει κάτι? | GIAN_NIKOLA | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 25-06-09 19:47 |
Κάτι παράξενο στο ενυδρείο μου... | Elanir | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 07-02-08 09:03 |
κάτι τρέχει | harris | Δίσκοι | 8 | 09-11-04 19:27 |