|
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα φοβερο ειναι συγχαρητιρια.Αυτο ειναι πιστευω το ονειρο πολλων φιλων εδω μεσα μαζι και το δικο μου.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλό ξεκίνημα έχεις κάνει. Σου εύχομαι καλή συνέχεια.
![]() Πράγματι η ανεμώνη είναι όλα τα λεφτά!
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο ευχαριστώ για τα λινκς και τις εξηγήσεις.
kostas82 έχεις δίκιο, τις αλλαγές πρέπει να τις πυκνώσω. ![]() Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, μου δίνετε κουράγιο. Έχουν κάποιοι Γιώργο, γιατί ρωτάς? |
|
||||
|
||||
![]()
Bρε βρε βρε......κοιτα να δεις...Ποτε ειπαμε κερνατε καφε??
Πανεμορφο Κωστα,συγχαρητηρια!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είδα κανέναν να συμβουλέψει κάτι σχετικά με τα Νο3!!! Γιαυτό ρωτάω Κώστα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ειμαι ασχετος με τα αλατια, μου αρεσει πολυ. Να το χαιρεσαι!
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ.
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kώστα,απλά καταπληκτικό.Εχω δεί πολλά ριφάκια αλλά αυτό είναι άψογο.Βέβαια κατά την ταπεινή μου άποψη θα ήθελε μερικά ψαράκια ακόμη (καμιά 20αριά
![]() ![]() ------------------------- Σωτήρη τι είναι αυτά που λές....δίσκοι στα 130 lit???? Ούτε για αστείο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 20-04-11 στις 08:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα ....αλλά πάλι μια ένσταση!!!
Γιατί βρε Κώστα κρύβεις την euphylia??Σε λίγο καιρό θα είναι το ομορφότερο κομμάτι του ενυδρείου!Επίσης τι το ήθελες το damsel???
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πρώτη απόπειρα! | xrusec13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 11-07-11 18:31 |
Απόπειρα για Ταγκανίκα... μέρος 3ο | QS-Plan | Tanganyika | 14 | 19-02-11 20:46 |
Απόπειρα για ταγκανικα... συνέχεια | QS-Plan | Tanganyika | 15 | 08-02-11 12:19 |
Απόπειρα για ταγκανικα... | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 27-12-10 21:54 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |