|
|
|||
|
|||
![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο ευχαριστώ για τα λινκς και τις εξηγήσεις.
kostas82 έχεις δίκιο, τις αλλαγές πρέπει να τις πυκνώσω. ![]() Σας ευχαριστώ όλους παιδιά, μου δίνετε κουράγιο. Έχουν κάποιοι Γιώργο, γιατί ρωτάς? |
|
||||
|
||||
![]()
Bρε βρε βρε......κοιτα να δεις...Ποτε ειπαμε κερνατε καφε??
Πανεμορφο Κωστα,συγχαρητηρια!! |
|
|||
|
|||
![]()
Δεν είδα κανέναν να συμβουλέψει κάτι σχετικά με τα Νο3!!! Γιαυτό ρωτάω Κώστα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφο καλη συνεχεια!
|
||||
|
||||
![]()
Αν και ειμαι ασχετος με τα αλατια, μου αρεσει πολυ. Να το χαιρεσαι!
|
|||
|
|||
![]()
Σας ευχαριστώ πολύ.
Παράθεση:
Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Με 10% την εβδομάδα πιστεύεις πως θα πέσουν; Υπάρχει κάτι που κάνει κατανάλωση Νο3;
|
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή είναι τόοοοοοοοοσο χάλια, έρχομαι να το πάρω σπίτι μου....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Φίλε μου, είναι κουκλάκι!!!!!!!!!!!!!!!!!!! να το χαίρεσαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ματόχαντρο δεν είδα να έχεις.... |
|
||||
|
||||
![]()
Κώστα μπράβο, τα πας πολύ καλά μέχρι τώρα , αλλά να έχεις και λίγο υπομονή ρε φίλε ,θαλασσινό έχεις φτιάξει και όχι ακόμα ένα φυτεμένο.
Η ανεμώνη όντος είναι πολύ όμορφη αλλά και μεγάλη αρκετά , πάντως την γνώμη μου για αυτήν στην έχω πει και από το τηλέφωνο. Το ένα το κλοουνάκι εγώ θα το έβγαζα έτσι θα είχα <χώρο > για ένα άλλο ψαράκι. Τα ΝΟ3 είναι αυξημένα πολύ αλλά με το καινούργιο σκίμερ και με αλλαγές θα την παλέψουμε αλλά “ please, μη βάλεις τίποτα άλλο για λίγο καιρό” Μια παρατήρηση για τους κυκλοφορητές., είδα στις φωτογραφίες ότι τους έχεις καλυμένους με ένα τούλι να υποθέσω ότι το έβαλες για φυσαλίδες η για να είναι καλύτερα προφυλαγμένη η μπροστινή τους όψη? Πάντως να ξέρεις ότι θα θέλουν συχνό άλλαγμα γιατί θα πιάνουν μπίχλα και δεύτερον το λαστιχάκι που τους έχεις πιάσει θα στο κάψει η αλμύρα και θα κοπεί με ότι αυτό συνεπάγετε…. Τα υπόλοιπα με τον καφέ από κοντά…. |
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το πιο όμορφο θαλασσινό που έχω δει.-
απλά ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Kώστα,απλά καταπληκτικό.Εχω δεί πολλά ριφάκια αλλά αυτό είναι άψογο.Βέβαια κατά την ταπεινή μου άποψη θα ήθελε μερικά ψαράκια ακόμη (καμιά 20αριά
![]() ![]() ------------------------- Σωτήρη τι είναι αυτά που λές....δίσκοι στα 130 lit???? Ούτε για αστείο. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 20-04-11 στις 08:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα χρώματα είναι τί να πώ....Κάτσε με τη φωτογραφική σου και τράβα συνέχεια. Εξαιρετικό αποτέλεσμα, μπράβο.
|
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο Κώστα πραγματικά πανέμορφο !!! Ελπίζω να το χαρείς
![]() Και αν επιτρέπετε πες μας και περίπου πόσο σου κόστισε μέχρι τώρα (έτσι για να κάνεις το όνειρό μας να σταματήσει πρόωρα χααχαχχαχα ) ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Καλύτερα ....αλλά πάλι μια ένσταση!!!
Γιατί βρε Κώστα κρύβεις την euphylia??Σε λίγο καιρό θα είναι το ομορφότερο κομμάτι του ενυδρείου!Επίσης τι το ήθελες το damsel???
|
||||
|
||||
![]()
καλα σου λεει ο Κωστας. οι ευφηλιες ειναι ο,τι ομορφοτερο...
![]() ![]() αλλα για το νταμσελ δε θα συμφωνησω μαζι του...ειναι προκατηλλειμενος με ολα τα νταμσελ και τα θεωρει ασχημα και κακοβουλα. το parasema ειναι καλο παιδακι....και πολυ ομορφο μικροψαρο Κωστα.( και καλυτερο απο τις χρωμιδες.... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Το damselάκι δεν έπρεπε να το βάλω?? ![]() Τα φώτα σας pleaseee. Παράθεση:
Τα damsel πάντως την έχουν μια κακία και μια μοχθηρία στο μάτι. ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Κωστή υπάρχουν πολλά μικρόψαρα όμορφα (υποκειμενικό) και φιλήσυχα (αντικειμενικό) για να βάλεις μέσα τα οποία δεν είναι τόσο κυριαρχικά με τον χώρο! Σχετικά με την συμβίωση euphilia και ανεμώνης να σου πώ πως μάλλον η ανεμώνη θα αποτραβηχτεί όταν έρθει σε επαφη με την ανεμώνη! Και ένα τελευταίο... ότι και να λέμε για την τοποθέτηση των κοραλιών ο τελευταίος λόγος είναι δικός σου, εσύ πρέπει να χαίρεσαι με αυτό που βλέπεις και όχι εγώ ή όλοι οι άλλοι ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πρώτη απόπειρα! | xrusec13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 11-07-11 18:31 |
Απόπειρα για Ταγκανίκα... μέρος 3ο | QS-Plan | Tanganyika | 14 | 19-02-11 20:46 |
Απόπειρα για ταγκανικα... συνέχεια | QS-Plan | Tanganyika | 15 | 08-02-11 12:19 |
Απόπειρα για ταγκανικα... | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 27-12-10 21:54 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |