|
|
||||
|
||||
![]()
Mπραβο ρε Κωστη!
Πολυ ομορφο ενυδρειο και υπεροχα χρωματα.
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικά πολύ όμορφο!!! Ισορροπία με τα χρώματα που προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να κουράζουν το μάτι αν είναι πολύ έντονα... Μπράβο!
|
|
||||
|
||||
![]()
υπεροχο!!!!!!!!!!!!!!
απλα αξιοζηλευτο! |
|
||||
|
||||
![]()
Φοβερό δεν ξέρω τι να πώ!!!!!Είνα ό,τι καλύτερο έχω δει σε θαλασσινό!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
παρα πολυ ομορφο Κωστα και η carpet εχει πολυ ιδιαιτερο χρωματισμο.
![]() υποθετω οτι θα βαλεις και κανενα ψαρακι ακομη. και τα λιτρα το επιτρεπουν και ο επιπλεον βραχος που εχεις καθως θα ζωντανευει σιγα σιγα θα τα υποστηριζει μια χαρα. για τα νιτρικα καμια μακροαλγη για το σαμπ θα σου προτεινα (αν και δε ξερω πως ακριβως το εχεις και αν μπορεις να το φωτισεις). αν θελεις μπορω να σου στειλω chaeto.. την ευφηλια που την εχεις στον αραγωνιτη..θα την κολουσα στο βραχο. και "ασχετη" φαινεται εκει...αλλα και ανα πασα στιγμη μπορει να τη ριξουν...μη στρεσσαριστει αδικα.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια, έχει πολύ δρόμο ακόμη κι εγώ πολλά να μάθω, αλλά τώρα που μπήκα στον χορό θα χορέψω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Ειναι υπεροχο ! εχω εκπλαγει ευχαριστα...δεν το ξερα οτι ειχες τετοιο διαμαντακι !!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κωστα κουκλακι το εκανες μπραβο ρε φιλε ποτε κερνας καφε
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Πάνο ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές και την προσφορά της chaeto. Θα την δεχθώ μόνο αν την φέρεις ο ίδιος, για να πιούμε καφέ
και να με ξεστραβώσεις στ' αλάτια, που έχουν γίνει τετράγωνα τα μάτια μου από το διάβασμα και πάλι άκρη δεν βγάζω. ![]() Και για την ευφηλια έχεις δίκιο, θα την κολλήσω πάραυτα στον βράχο, το σκεφτόμουν κι εγώ, αλλά τώρα βεβαιώθηκα ότι πρέπει. Raven σε ευχαριστώ πολύ, η καλλιτεχνική σου άποψη μετράει πολύ για μένα. Γιάννη είπα να κάνω κι ένα αλμυρό, όταν σύγκρινα τα φυτεμένα μου με το δικό σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
δε ξερω για λιτρα κλπ κλπ παντος τα σπαει πανεμορφο
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η πρώτη απόπειρα! | xrusec13 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 11-07-11 18:31 |
Απόπειρα για Ταγκανίκα... μέρος 3ο | QS-Plan | Tanganyika | 14 | 19-02-11 20:46 |
Απόπειρα για ταγκανικα... συνέχεια | QS-Plan | Tanganyika | 15 | 08-02-11 12:19 |
Απόπειρα για ταγκανικα... | QS-Plan | Tanganyika | 6 | 27-12-10 21:54 |
Πάμε για τ' αλάτια.. Πρώτο στάδιο ξεκίνησε | Alex_Salonica | Reef | 3 | 01-07-09 21:20 |