|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκτος ομως απο αυτο ξερω οτι οι δισκοι και τα νεον θελουν οξινο νερο. Τα αλλα ψαρια που εχεις μεσα ζουνε σε οξινο? |
|
|||
|
|||
![]()
δεν εχω κανεi μετρηση ph
|
|
||||
|
||||
![]()
Οκ αμα κανεις αλλαγες απο βρυση θα ειναι γυρω στο 7-8 αλλα τα νεον και τα δισκακια θελουνε πιο οξινο νερο. Ασε που οι δισκοι θελουν πολλα λυτρα
|
|
|||
|
|||
![]()
ουτε 2 δισκουσ δεν μπορω να βαλω?χωρις το κοπαδακι των νεων που ειχα προαναφερει
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγω θα σου ελεγα να μην το διακινδυνεψεις ειδικα με τους δισκους που ειναι αγρια ψαρια.Ασε που τα αλλα ψαρια σου δεν ξερεις αμα ζουνε σε οξινο ph.Γενικα πρεπει να ξερεις οτι οι δισκοι ειναι δυσκολα ψαρια και αμα δεις εδω στο forum οσοι εχουν τους εχουν μονους στο ενυδρειο....Και σε μεγαλα ενυδρεια γιατι δεν κοιτας για αλλες επιλογες? Guppy plattu molly κτλπ??
|
|
|||
|
|||
![]()
δλδ σε 96 λιτρα δεν μπαινουν καθολου δισκοι??
|
|
||||
|
||||
![]()
Μονο πιστοποιημένο ζευγάρι μονο του και με προϋποθέσεις
|
|||
|
|||
![]()
Ηλία εγώ σε 96 λίτρα δεν θα έβαζα ούτε 2 δίσκους μόνους τους, όχι και με άλλα ψάρια, εκτός αν τους δώσεις μόλις μεγαλώσουν.
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Ηλία φίλε μου,διάβασε όλα τα παραπάνω και μετά κανόνησε να έρεθεις από το σπίτι μου να δεις τα ενυδρεία μου με τους δίσκους...και να πάρεις τις αποφάσεις σου... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
δισκοι.μπορω??? | panos tsokas | Δίσκοι | 9 | 26-02-11 13:01 |
ριο 300 -Δισκοι | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 12 | 17-01-09 14:36 |
δισκοι / μαχαιροψαρο? | Petran22 | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 01-09-08 19:18 |
Δισκοι ..(ιπταμενοι?) | maikl | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 9 | 17-08-08 22:53 |
Corydoras & δισκοι | imichal | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 12 | 11-06-08 00:54 |