|
|
|||
|
|||
![]()
σ ευχαριστω πολυ φιλε κωστα θα το ξαναμετρησω σε 2-3 μερες να δω πως ειναι και θα προσεχω μην πεθανει καποιο ψαρι ακομα.. θα ενημερωσω σε λιγες μερες...
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα παιδια το δραμα μου ακομα συνεχιζεται εχω μηδενισει την αμμωνια ειναι ολα τα στοιχεια του νερου νορμαλ και παρολα αυτα εξακολουθει το προβλημα να μεγαλωνει ... χανω περιπου 1 ψαρι την ημερα... καποια συμπτωματα που προεκυψαν ειναι οτι το ενα θυληκο γκαπυ μου εχει βγαλει στην ραχη πανω απο το φτερο ενα ασπρο εξογκωμα πανω στο δερμα και το προσωπο του εχει μικρα μικρα ασπρα σημαδια .. επισης το αλλο ψαρι το ειδα να επιπλεει και να ειναι εσωτερικα ματωμενα τα βραγχια του...
δεν ξερω αν εχει μολυνθει το νερο η μηπως κυκλοφορει καποια αρρωστια μεσα που τα κανει ολα και πεθαινουν..... βρισκομαι σε απογνωση..! οι τελευταιες μετρησεις εχουν ως εξη: - PH: στα κιτρινα 8.00 - KH: 6d - GH:7d<=14d - ΝΗ3/NH4 <0,05: - ΝΟ2 0: - ΝΟ3 25 - Θερμοκρασία:26 oC ΜΕΤΡΑΩ ΜΕ: -Υγρά Τεστ: την αμμωνια -Strips:ολα τα υπολοιπα ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακομα εχεις αμμωνια και αυτο παιζει καποιο ρολο.. οσο για τα ασπρα εξογκοματα καπου το ειχα διαβασει στις ασθενειες αλλα δεν θυμαμαιθ τι ακριβως ηταν, αλλα πρεπει να ηταν κολητικο.. κανε απο 10-20% καθημερινα αλαγη νερου για την αμμωνια και περιμενε και αλλες γνωμες μηπως ξερουν καλυτερα και σε βοηθησουν ....
|
|
|||
|
|||
![]()
μα εχω παρει το υγρο τεστ για την αμμωνια και το αποτελεσμα ειναι στην αρχη το πρωτο κυκλακι που λεει απο 0 εως 0.05...
τι χρωμα πρεπει να εχει για να μηδενιστη τελειως? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για διευκρινησε ποσο αλατι ριχνεις και ποσο καιρο γινεται αυτο?
|
|||
|
|||
![]()
μια φορα εριξα τρια κουταλακια του γλυκου μεσα στο ενυδρειο (μου ειχαν πει 1 κουταλι κανονικο ανα 100 λιτρα) και απο τοτε εχω αλλαξει το νερο ηδη 3 φορες το 20 με 25% και δεν εχω προσθεση αλατι...
(το αλατι το πηρα απο μαγαζι με ψαρια!! ειναι ειδικο αλατι) |
|
|||
|
|||
![]()
υποθετω το διελυσες πριν το βαλεις..αν και ειναι πολυ λιγη δοση..γι ανα δουμε τι θα σου πουν
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|