|
|
|||
|
|||
![]()
χμμμ η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν μου το ειπαν ουτε το διαβασα ηταν χοντρο αλατι και απλα το πεταξα σε ολο το μηκος του ενυδρειο...
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
νομιζω πως πρωτα πρεπει να παρεις νερο ενυδρειου και να το ''διαλυσεις'' εκει πριν το ριξεις...
|
|||
|
|||
![]()
ωχ! λες εε? και τωρα τι να κανω ..?
βεβαια δεν εχω ριξει αν καταλαβαινω καλα και πολυ αλατι και αν φανταστεις οτι εχω καθαρισει το ενυδρειο και με σκουπα παιζει να μην εχει καθολου αλατοτητα αυτην την στιγμη το νερο... εχω την εντυπωση οτι υπαρχει μια περιπτωση να εχει μολυνθει το νερο μου για καποιο λογο .. "βακτηριδιακη μολυνση" ή να εχει καποιο ψαρι αρρωστια και να μεταδειδετε και στα αλλα ... βεβαια και στις 2 περιπτωσεις την εχω ασχημη γιατι χανω ολα τα ψαρια μου και δεν μπορω να βρω μια λυση... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προβλημα δεν ξερω αν θα εχεις αλλα απο εδω και περα να το κανεις υατο με την διαλυση.. μην ανησυχεις θα βρεθει η λυση...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εκει μεσα θα βρεις τι δεν παει καλα στο ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
βαλε μερικες φωτο απο το ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]()
Αν εννοουσες διαλυμα 3% αλατι, στα 240 λιτρα νερο ειναι, 7 κιλα και 200 γρ.
3% διαλυμα χρησιμοποιειται μονο για ολιγολεπτα μπανια σε δοχειο. Αν εννοουσες αλατοτητα, εχεις οργανο μετρησης και μετρας αλατοτητα? Το αλατι πριν το ριξουμε στο ενυδρειο, διαλυεται τελειως με αεραντλια σε δοχειο με νερο απο το ενυδρειο.
|
|||
|
|||
![]()
η αληθεια ειναι οτι εμπιστευτηκα για ακομα μια φορα καποιον αχρηστο, ασχετο πωλητη και δεν το υπολογισα καν αυτο ...
το μονο που εκανα ειναι να ριξω 3 κουταλιες του γλυκου χυμα στον βυθο αλατι το οποιο φανταστικα οτι θα διαλυθει και μονο του με τον καιρο (γι αυτο δεν μου εκανε εντυπωση.. ) λετε ολες αυτες τις επιπτωσεις να τις προκαλεσε το αλατι...? |
|
|||
|
|||
![]()
(Επειδη οι λογοι μπορει να ειναι πολλοι, προτεινω να διαβασεις τα θεματα που ειναι υπομνηματα/αρθρα στην κατηγορια αρχαριων.
Εκει μεσα θα βρεις τι δεν παει καλα στο ενυδρειο.) θα κατσω να διαβασω τωρα να δω μηπως βρω καμια ακρη.. σας ευχαριστω παντως .. ------------------------- πως ανεβαζω φωτο????? (εχω μαυρα μεσανυχτα και σε αυτο το θεμα) ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη losage : 17-04-11 στις 01:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
αλλη φορα ξερεις τι θα κανεις.. γενικα μην εμπιστευεσαι και πολυ αυτους... ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ασχετο αλλα το καραβακι τι το θες ??
|