|
|
|||
|
|||
![]()
Εσωτερικά βακτήρια σημένει απ'τα λίγα που ξέρω αλλά εχεις κάνει χρήση μελαφιξ...
Δοκίμασε εαν θες στο μελλον myxazin της water life μιας και εγω εχω κάνει χρήση του σκευασματος με επιτυχία, περα αυτών των 2 (melafix, myxazin) υπάρχει και το eSHa 2000 χωρίς να έχω καποια εμπειρία αυτού. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα τιγρακια θελουν μαλακοτερο νερο και χαμηλοτερες σκληροτητες.
|
||||
|
||||
![]()
Μα εγώ στα διάφορα sites που κοίταξα με προφίλ ψαριών είδα πως είμαι μέσα στις σκληρότητες που θέλουν.Και γι'αυτό το λόγω έβαλα τιγράκια γιατί όλοι μου έλεγαν πως είναι ανθεκτικά ψάρια και δεν θα έχω πρόβλημα με τη σκληρότητα.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
σε καθε αλλαγη βαζε και κανα δυο μπετονακια απιονισμενο ( εγω βαζω απο τα λιντλ) και συμπληρωνε την εξατμηση με απιονισμενο ετσι ωστε να μην ανεβουν οι σλκηροτητες και σταδιακα σε βαθος χρονου να κατεβουν κατω απο 10 εχω τιγρακια εδω και 2 μιση χρονια φιλε και εκτος απο νυκτικη κυστη δεν εχουν παθει τπτ αλλο αλλα κατα καιρους εχω απωλειες χωρις κανενα συμπτωμα περαστικα αν και δεν τον βλεπω καλα τον τιγρη σου
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφου δεν πιανουν οι θεραπειες θα ελεγα να βελτιωσεις τις συνθηκες νερου.
Ειναι ηδη πολυ σκληρο και αλκαλικο το νερο για ολα τα ψαρια σου.
|
||||
|
||||
![]()
Εντάξει θα προσπαθήσω να μαλακώσω το νερό μου.Αν πάω τη σκληρότητα στο 10 θα είμαι εντάξει?Επειδή έχω και σαλιγκάρια δεν θέλω να γίνει πολύ μαλακό.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ξαφνικές Απώλειες :( | persival | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 12 | 01-11-09 23:00 |
Τιγράκια που τρώγονται μεταξύ τους!!! | valantis | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-04-09 16:54 |
Τιγράκια φουσκωμένα?? | ATHRAS | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-02-08 16:40 |
Παρέα σε τιγράκια | asteris | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 16-01-06 21:31 |
Απώλειες Ψαριών | GeorgeMak | Ζωοτόκα | 24 | 05-10-05 12:23 |