|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Γενικώς έχω ακούσει ότι τα πρόστιμα είναι μεγάλα σε περίπτωση θανάτου ζωντανών οργανισμών, τουλάχιστον σε άλλες Ευρωπαικές χώρες... ![]() Πληροφοριακά πάντως οι περισσότερες έγχρωμες ψηφίδες (color dolomite, color quartz, color crystall quartz) που κυκλοφορούν στο εμπόριο είναι εισαγώμενες από το εξωτερικό... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αλλα στοιχεια που υπαρχουν εσωτερικα του ενυδρειου ειναι η σιλικονη που κολλησα το κομματι βασαλτη πανω στην ξυλοπετρα και το dow κατω απο ολα τα χωματα για προστασια.
ξανα μετρησα το μεσημερι το κουβαδακι με την αμμο ΚΑΙ ΠΑΛΙ δεν εχει ανεβασει dh..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Δοκιμασε τωρα με υποστρωμα στον κουβα
![]()
|
||||
|
||||
![]() μηπως θα ηταν καλυτερα να δοκιμασω με τον βασαλτη στον κουβα?? το flourite δεν εχει ακουστει να ανεβαζει σκληροτητες....το εχεις ακουσει εσυ ποτε αυτο?? αμα ειναι παλιο ομως?? δηλαδη αμα το flourite ειναι πχ περσινο? και εχει κατσει στο ραφι του Pet shop κανα χρονο...αληθεια ληγουν αυτα?? Αυτο το λεω γιατι το σακουλι μου φανηκε παλιο οταν το πηρα, και ηταν το διπλασιο μεγεθος απο το χαλικι μου...ισως να ηταν παλια παρτιδα και μετα να αλλαξανε το σακουλι....τα σκεφτομαι ολα, τι να κανω.....?? εμπλεξα που εμπλεξα..... |
|
|||
|
|||
![]()
Ο βασάλτης είναι ηφαιστειακό πέτρωμα πολύ πλούσιο σε ασβέστιο. Δεν γνωρίζω όμως αν μπορεί σε λίγες ημέρες να εκπλυθεί και να εμπλουτίζει το νερό με ασβέστιο, άρα να ανέβει η γενική σκληρότητα. Βάλε το βασάλτη σε κουβά να το τσεκάρεις.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το επομενο βημα αυτο θα ειναι.....για να μην τα κανω τζουλια στο ενυδρειο και βγαλω υποστρωμα για ελεγχο....τι ποσοστο παιζει να ειναι το flourite?? την εχει παθει κανεις με το flourite? Το υποστρωμα πρεπει να ερχετε σε επαφη με το νερο?? εμενα εχει βγει λιγο στην επιφανεια εκει που εχω φυτεψει μονο!! |
|
||||
|
||||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ,
πολλα και διαφορα εχουμε ακουσει για το flourite.!! να αυξανει dh ομως?? ε? εβγαλα 2 χουφτες flourite χθες το βραδυ και το εβαλα σε εναν κουβα με 2/3 νερο βρυσης!! πριν απο 1 ωρα μετρησα 15dh απο 9 που ειναι της βρυσης μου!! να το χαιρονται το υποστρωμα τους!!! μπραβο!! αποψεις για το θεμα παρακαλω?? εχουμε?? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα??? | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 08-09-10 22:32 |
Προβλημα με GBA | ErnieBall | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 19-03-10 15:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | kokos125 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 20-12-09 13:10 |
Προβλημα.... | apolonistis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-11-09 11:05 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |