|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ,
πολλα και διαφορα εχουμε ακουσει για το flourite.!! να αυξανει dh ομως?? ε? εβγαλα 2 χουφτες flourite χθες το βραδυ και το εβαλα σε εναν κουβα με 2/3 νερο βρυσης!! πριν απο 1 ωρα μετρησα 15dh απο 9 που ειναι της βρυσης μου!! να το χαιρονται το υποστρωμα τους!!! μπραβο!! αποψεις για το θεμα παρακαλω?? εχουμε?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ομως?? Παράθεση:
Τωρα δεν μενει παρα να αδειασεις το νερο σε δοχειο να βαλεις εκει το φιλτρο να δουλευει και να βγαλεις το υποστρωμα. Εγω θα συμπληρωνα μονο αμμο. Αν ηθελα λιπανση στο βυθο θα εβαζα ταμπλετες. Ετσι κι αλλιως τα απιστο δεν θα τα εβαζα σε απαιτητικο φυτεμενο ή το αντιθετο δεν θα εβαζα σε απαιτητικο φυτεμενο, απιστο.
|
||||
|
||||
![]()
Κυριοι και κυριες φυτεμενων ενυδρειων!!!
ΣΑΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟ FLOURITE H ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΩ ΑΥΤΟ???? Ελεος πια....αυτα μονο σε μενα συμβαινουν...... |
|
||||
|
||||
![]()
Σε εμένα που το έχω πάνω απο 6 μήνες όχι δεν έχει ανεβάσει τιποτα... αλλα η συσκευασία που λες μήπως ήταν διαφορέτικη? Εγω είχα πάρει αυτό http://www.petcumulus.gr/index.asp?page=product&pid=668 και ήταν 7 κιλο..
|
|
||||
|
||||
![]()
το 7κιλο ηταν, η συσκευασια απεξω ηταν ιδια, αλλα το σακουλι δεν ηταν οσο το χαλικι...ηταν μεγαλη flourite σακουλα...σκεφτομαι μηπως να ηταν παλια παρτιδα η ληγμενο
|
|
||||
|
||||
![]()
Περίμενε να απαντήσουν, οι φυτεμένοι....
|
|
||||
|
||||
![]()
περιμενω αυτο κανω.....πανε 8 μερες τωρα που εχω προβλημα...
ειπαμε να ειμαστε φεεεετα με τα ενυδρεια δε λες, αλλα δεν παιζει να εχω πολλα αποθεματα υπομονης ακομα..... πρεπει να βρω τι θα κανω.... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα??? | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 08-09-10 22:32 |
Προβλημα με GBA | ErnieBall | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 19-03-10 15:27 |
ΠΡΟΒΛΗΜΑ | kokos125 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 20-12-09 13:10 |
Προβλημα.... | apolonistis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-11-09 11:05 |
προβλημα... | rita | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 23-02-06 14:54 |