|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ισως. Αφαιρεσα μεγαλο μερος των μπιλιων λιπασματος που εβαλα με σκουπα βυθου κ αναμενω αποτελεσματα. Το θρεπτικο υποστρωμα δεν ειναι υπερβολικο για τα λιτρα μου παντως. Το εχω ψαξει αυτο...
|
||||
|
||||
![]()
ριχνε μια-δυο φορες την εβδομαδα καλιο και γενικο λιπασμα της εταιριας seachem.ελατωσε λιγο το εξελ.
|
||||
|
||||
![]()
Θα το κανω. Το εξελ το σταματαω κιολας γιατι μαλλον τα καιει. Ευκολα φυτα εψω αλλωστε. Ισως δεν το εχουν τοσο αναγκη ακομα απ'οτι φαινεται φιλε μου!
|
||||
|
||||
![]()
πριν σταματησεις το excel κανε την εξης δοκιμη βαζε σε ενα ποτηρι νερο την ποσοτητα excel που θελεις μετα γεμισε το ποτηρι με νερο και μετα πετα το στο ενυδρειο να δεις αν υπαρχει διαφορα
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να το εξηγησεις λιγο αυτο
|
||||
|
||||
![]()
αν εβαζες πχ 5μλ εξελ
βαζεις 5μλ εξελ σε ενα ποτηρι και μετα το γεμιζεις με νερο. Μετα ριξε αυτο το νερο μεσα στο ενυδρειο. οταν εχεις πολλα φυτα και ριξεις πχ 5μλ εξελ αυτο δεν μπορει να διασπαστει με την μια οποτε αν παει ετσι πανω στα φυλλα να κανει ζημια σε φυτα που δεν το αντεχουν. με τον τροπο που σου λεω εκανα θεραπια για μια αλγη και εριχνα την 4πλασια δωση καθε μερα και τα φυτα γαριδες δεν παθαν τπτ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Το σαλιγκαράκι μου κάνει μονόζυγο στην cabomba μου | manolis1976 | Φωτογραφίες μελών | 2 | 08-03-09 20:42 |
Ερωτηση για Hygrophila polysperma | ΠΕΛΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 22-10-07 19:24 |
Κλαδεμα Η.polysperma και V.americana | spykan2 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 12-03-07 14:30 |
Πρόβλημα με Hygrophila polysperma | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 18-01-07 16:17 |
Hygrophila polysperma | Δημητριαδης δημητρης | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 18-02-04 01:27 |