|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οταν λες τσιμεντο μπορει να αφαιρεθη το κομματι και να μπει ισα ισα το ενιδρυο. Αλλωστε τα βιβλια καπου θα τα βολεψης, το ενιδρυο θα σου προτεινα να μην το πειραξης αν δεν μπορεις να το προσαρμοσης στον χωρο σου, δωστο σε καποιον που το θελει και παρε αλλο. Υπαρχει και η λυση της ανταλλαγης με μικροτερο. Διαλυτικο σιλικονης εχω εγω ειναι σε σπρευ Ιταλικο και διαλυει αποκλιστικα σιλικονι. Το θεμα ειναι να μην κοβης και ενωνης καλυτερα αλλαξε το. Το ενιδρυο γινετε μια φορα δεν ειναι ντεξιον να το συναρμολογης.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
προσεξε μονο το ενα πλαινο κοβει οσο θελει και ξανακολαει. νομιζω οτι με λιγη προσοχη θα κανει τη δουλειτσα του
|
||||
|
||||
![]()
Mην ξεχναμε οτι το τζαμι δεν ειναι χαρτονι να κοπη με το ψαλιδι και το παχος του ειναι αρκετο, δεν το βρισκω και τοσο ευκολο για να κοπη, εγω θα γκρεμιζα την μικρη διαφορα απο την χτιστη βιβλιοθηκη και θα το χωρουσα η στην δυσκολη πουλημα και αλλο.
|
||||
|
||||
![]()
υπαρχει ιδικος τροχος που κοβει τζαμια αν παει σε τζαμακαι το κοψει πολυ προσεκτικα δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.
|
||||
|
||||
![]()
Το σπιτι δεν ειναι δικο μου ειναι σε ενοικιο. σημερα ρωτησα τον ιδιοκτητη αν μπορω να χαλασω το τσιμεντο με τη βιβλιοθηκη για να βαλω το ενυδρειο κ ειπε οχι. οποτε δν μπορω να κανω τπτ..
Μην νομιζετε οτι εγω θα κοψω το τζαμι αν αποφασισω να το ξεκολησω τοτε θα τα παω σε εναν τζαμια να το κοψει κι μετα θα το κολησω παλι. δεν πηρα αποφαση ακομα πρωτα να ειμαι σιγουρος θα κανω λιγη υπομονη ισως αυτες τις μερες να βρω κανενα που να θελει ανταλλαγη με το ενυδρειο ...... θα δω τι θα κανω ... Παντως Υπομονη θα κανω.. |
|
||||
|
||||
![]()
Έχεις πμ.
Δες το αν σε ενδιαφέρει ανταλλαγή ... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να κοντήνει το ενυδρείο πρέπει να ξεκολλήσουν όλα τα τζάμια,δεν παίζει να βγει μόνο το πλαϊνό,
φίλε drak7family ακόμα και να υπάρχει τροχός για τζάμια (που δεν γνωρίζω αν υπάρχει) πρώτον δεν παίζει να τα κόψει ίσια με τίποτα και δεύτερον οι κραδασμοί και μόνο με φοβίζουν. Γιατί να μπει σε περιπέτειες ενώ μπορεί απλά να το δώσει και να πάρει άλλο!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβλημα σε ph controller,υπαρχει λυδη?? | Giannis_4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 07-03-11 21:40 |
Χαμηλη ροη λογω βρωμιας-Υπαρχει προβλημα; | thab | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 18-11-10 22:56 |
υπαρχει ενα προβλημα μεγαλο, | zapatas | Bettas | 25 | 14-08-10 13:20 |
υπαρχει προβλημα help!!!! | marios400 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 07-10-06 18:12 |
Υπαρχει Λυση??????? | ΜΑΝΟΣ-4 | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 21-11-05 21:11 |