|
|
|||
|
|||
![]()
Κι εγω εχω την ιδια απορια με το φιλο irongud.
Σημερα το μεσημερι εβαλα τη θηλυκια. Στην αρχη ο αρσενικος την περιεργαζοταν και "χορευε" γυρω της. Μετα ομως και μεχρι αυτη τη στιγμη δεν την αφηνει σε ησυχια. Την κυνηγαει σχεδον συνεχεια. Eιναι φυσικη τετοια συμπεριφορα? |
|
|||
|
|||
![]()
Kανεις ρε παιδια?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
μεχρι να του κατσει ![]() και μετα μπορει (αν δεν ειναι καλη μανα) να την κυνηγαει για να φυλαει τα αυγα και μετα για να μη τα φαει και μετα για να προσεχει το γονο κλπ Πολυ κυνηγι ![]() Γιαυτο χρειαζεται χωρο στο ενυδρειο και κρυψωνες γενικα για να ξεκουραζεται
|
|||
|
|||
![]()
Να'σαι καλα ρε Σπυρο. Μου εφυγε ενα βαρος.
Σημερα το κυνηγι εχει μειωθει καπως. Καποιες στιγμες τα επιασα να βολταρουν διπλα-διπλα. Οποτε τον πιανει ομως, την παιρνει στο κατοπι. Ευτυχως που υπαρχουν τα φυτα και ξεκουραζεται η τυπισσα. |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω παρατηρησει πως οταν πλησιαζει η θυληκια στην περιοχη που εχει επιλεξει ή αρεσει του αρσενικου σαν μερος για spawning, τοτε μειωνει την πιεση, σαν να λεει "σε εχω εκει που θελω"
![]() Παρατηρησε και εσυ ------------------------- Αν την δεις να καθεται ψηλα στο ενυδρειο και απαθης ή η αχρωμη, τοτε ασχημα τα πραγματα. Θελει βοηθεια.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 20-03-11 στις 00:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τι εννοεις θελει βοηθεια?
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι να εννοω?
Οχι παντως αυτο που λεει ο iron. Να βγαλεις το ψαρι σε ασφαλες μερος.
|
|||
|
|||
![]()
Τετοια δυνατοτητα δεν υπαρχει. Τι επακολουθο μπορει να εχει αυτη η κατασταση?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|