εχεις δικιο οτι οταν το αγορασα (αρχαριος γαρ,και που ακομα αρχαριος ειμαι)διαλεξα αυτο μονο και μονο για την εγγυηση αλλα αυτο δε σημαινει οτι ητανε και σωστη αποφαση.ουτε μου ειπε κανεις οτι το super duper ενυδρειο juwel με τα 3 χρονια εγγυηση και δεν ξερω κιεγω τι αλλο,υπαρχει περιπτωση ναχει διαροη αργοτερα! εκτος αυτου,οταν ξεκινησα ειχα αλλα πραγματα στο μυαλο μου οτι θα εκανα.εγω περιμενα οτι θα εβαζα καμια 15αρια ψαρακια μεσα και κανα καραβακι στο βυθο και θα το εβλεπα και θα μαρεσε.δεν ηξερα οτι θα ανακαλυπτα μετα κατι βιοτοπικα ενυδρεια και κατι τετοια που θα μου αρεσανε και θαθελα να το κανω ετσι.τωρα που σκεφτομαι τι ελεγα οταν ξεκινησα λεω τι μα...ες ελεγα! και μιλαμε για 3 βδομαδες πριν!τωρα ομως τοχω παρει.και μαλιστα νομιζω σε καλη τιμη 80 ευρω τοχανε σε προσφορα.τι να κανω να το παω πισω και να παρω κινεζικο ντε και καλα?και στο κατω κατω γιατι να μη μπορω να το φτιαξω καλυτερο?αμα διορθωσω το προβλημα με τη δουλεια που εκανε η juwel με το ενυδεριο μου οριστε.μανι-μανι εγινε καλυτερο.εγω ετσι το βλεπω.και ετσι κιαλλιως εμενα μαρεσει η διαδικασια της επισκευης.αυτο με τραβαει.δε λεω οτι ειμαι ο σουπερ μαστορας αλλα πιανουν τα χερια μου και διαλεξα να τελειωσω μηχανικος γιατι αυτο μου αρεσε.τωρα απο κει και περα δεν εχω να πω κατι αλλο.βλεπω καθε μερα ανθρωπους που δεν εχουν ουτε την ορεξη ουτε το μυαλο για να φτιαξουν και το παραμικρο πραγματακι που κιενα παιδι θα μπορουσε αν ασχολουνταν.προτιμανε να δωσουνε τσαμπα λεφτα για να το κανει αλλος.ουτε μανιουαλ διαβαζουνε ουτε τιποτα.ολα μασημενη τροφη τα θελουνε!κιεχουνε και παραπονα αν αυτο που πηρανε δεν κανει αυτα που νομιζανε οτι κανει!εγω δεν ειμαι ετσι.
|