|
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω.
φαινονται οι φωτογραφιες που προσπαθησα να βαλω?εγω δεν τις βλεπω... ------------------------- με μια γρηγορη ματια στο βιβλιο της σερα μου μοιαζει με ich...θα το ψαξω καλυτερα. τωρα βεβαια οι θεραπειες αυτες σκοτωνουν και τα βακτηρια του φιλτρου? ας δουμε πρωτα τι ειναι βεβαια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos_auk : 13-03-11 στις 23:21 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
για να ξαναπροσπαθησω...
|
|
||||
|
||||
![]()
Όσο μπόρεσα να καταλάβω από τις φωτογραφίες που παράθεσες
φένεται το ψάρι να είναι στρεσαρισμένο, γι'αυτό είναι ξεθοριασμένο σε κάποια σημεία του σωματός του. Εγω θα σε συμβούλεβα να επίσπευσεις τη αύξηση του πλυθησμού των οττος όπως επίσης σταδιακά να ρίξεις to PH σου περίπου στο 6,5 και αύξησε για λίγο διάστημα τη θερμοκρασία κατά δύο μονάδες. ------------------------- Παράθεση:
φένεται σαν ξεθόριασμα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kornek : 13-03-11 στις 23:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ναι σαν ξεθωριασμα ειναι οντως...δεν ειναι ich?μακαρι!
![]() ------------------------- κατά πόσο ειναι απλο στρεσαρισμα κι οχι ασθενεια αυτο το ξεθωριασμα ομως δεν ξερω...αν το δει και κανενας αλλος παιδια...καμμια αλλη γνωμη...?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos_auk : 14-03-11 στις 12:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ich δεν είναι σίγουρα!!!
![]() Για στρεσάρισμα μου φαίνεται και εμένα....διαφωνώ όμως με την αύξηση του πλυθισμού στα 63λτρ! Ισως αυτός να είναι ο λόγος του στρεσαρίσματος....λίγος χώρος για πολλά ψαράκια! Εγώ θα έλεγα να κοιτάξεις περισότερο το (πιθανό) φιν ροτ των τέτρας σου αφου είναι μάλλον πολύ πιο σοβαρό. Είναι δύσκολη ασθένεια και αν όντος έτσι εχουν τα πράγματα μάλλον δεν τη βγάζεις χωρις φάρμακα. (Αν έχεις καμιά μικρή καραντινα είναι καιρος να τη χρισημοποιήσεις! Αν έχεις φωτογραφίες των τετρας ανέβασε τες. Το φιν ροτ (στο οποίο επίσης παίζει σημαντικό ρόλο το στρες) τις περισότερες φορές συνοδεύεται με αδιαθεσία των ψαριών και αστάθεια στο κλύμπι. Αν δεν έχει αλλάξει η συμπεριφορά τους, παρατήρησε το ενυδρείο σου και ίσως το πρόβλημα να είναι τα αλληλοτσιμπήματα! |
|
||||
|
||||
![]()
Αυτό το ξεθώριασμα το είδες ξαφνικά ή σταδιακά; Ο δικός μου κάποια στιγμή είχε σφηνώσει κάπου και μέχρι να τον ελευθερώσω είχε γδαρθεί αρκετά. Μήπως συμβαίνει κάτι τέτοιο; Όταν πάω σπίτι θα ανεβάσω φώτο.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω φωτογραφιες και απο τα τετρα.τσιμπιες πεφτουν συνεχεια οποτε το φιν ροτ δεν ειναι σιγουρο.γι'αυτο τα εκανα 8 για να μειωθουν οι τσιμπιες και νομιζω τα παμε καλυτερα.θα φτιαξω και ph και θα περιμενω...
το ξεθωριασμα στο οτο το ειδα εντελως ξαφνικα και τα αλλα δεν εχουν τιποτα... ευχαριστω για το χρονο σας παιδια... το βραδυ μετα τη δουλεια εχουμε φωτογραφιση στο σπιτι!οποτε αν θελετε καντε ενα κοπο να δειτε! ευχαριστω και παλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα όττος πρέπει πάντα να διατηρούντε σε ομάδες τουλάχιστον 6 ατόμων,
ώστε να αποφέυγεται το στρεσάρισμα από την μη αίσθηση της ασφάλειας που τους παρέχει το κοπάδι. Όσο και αν φένεται υπερβόλικο για την ιδιοσυγκρασία του συγκεκριμένου ψαριού είναι τεράστια η διαφορά σε μιά ομάδα 4 ατόμων απο μια ομάδα με 6. Τώρα για το φιν ροτ των τέτρα καλό θα ήταν να βλέπαμε μία φωτογραφία ώστε να είμαστε σε θέση να σου δώσουμε κάποια συμβουλή. ------------------------- Επίσης πρέπει να συνηπολογίσης ότι ένας επιπλέων λόγος στρεσαρίσματος των (ήρεμων) όττος είναι και η άσχημη συνήθεια των Black Phantom Tetra να τσιμπούν πτερύγια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kornek : 14-03-11 στις 14:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά ενυδρείο από ενυδρείο διαφέρει πάντα, ως προς τα λίτρα, ως προς
τη διακόσμιση κλπ. Ο φίλος όμως εδώ αναφέρει; Παράθεση:
αλλά οι κοκορομαχίες και τα τσιμπήματα μεταξύ τους φέρνουν ένα γενικό στρεσάρισμα στο ενυδρείο. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lemon tetra με στοματική παθηση | tsoum | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 09-02-11 12:28 |
Gambusia Affinis | Teo1 | Ζωοτόκα | 6 | 08-06-10 10:40 |
otocinclus affinis κανει? | Dimi | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 05-09-07 19:01 |
Otto - Otocinclus affinis | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 20-12-02 14:15 |