|
|
||||
|
||||
![]()
θα βαλω φωτογραφιες και απο τα τετρα.τσιμπιες πεφτουν συνεχεια οποτε το φιν ροτ δεν ειναι σιγουρο.γι'αυτο τα εκανα 8 για να μειωθουν οι τσιμπιες και νομιζω τα παμε καλυτερα.θα φτιαξω και ph και θα περιμενω...
το ξεθωριασμα στο οτο το ειδα εντελως ξαφνικα και τα αλλα δεν εχουν τιποτα... ευχαριστω για το χρονο σας παιδια... το βραδυ μετα τη δουλεια εχουμε φωτογραφιση στο σπιτι!οποτε αν θελετε καντε ενα κοπο να δειτε! ευχαριστω και παλι. |
|
||||
|
||||
![]()
Τα όττος πρέπει πάντα να διατηρούντε σε ομάδες τουλάχιστον 6 ατόμων,
ώστε να αποφέυγεται το στρεσάρισμα από την μη αίσθηση της ασφάλειας που τους παρέχει το κοπάδι. Όσο και αν φένεται υπερβόλικο για την ιδιοσυγκρασία του συγκεκριμένου ψαριού είναι τεράστια η διαφορά σε μιά ομάδα 4 ατόμων απο μια ομάδα με 6. Τώρα για το φιν ροτ των τέτρα καλό θα ήταν να βλέπαμε μία φωτογραφία ώστε να είμαστε σε θέση να σου δώσουμε κάποια συμβουλή. ------------------------- Επίσης πρέπει να συνηπολογίσης ότι ένας επιπλέων λόγος στρεσαρίσματος των (ήρεμων) όττος είναι και η άσχημη συνήθεια των Black Phantom Tetra να τσιμπούν πτερύγια. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kornek : 14-03-11 στις 14:24 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ στο ενυδρείο μου έχω 14 Black phantom tetra, 4 otos και 5 corydoras duplicareus και ποτέ δεν είχα αυτή τη συμπεριφορά που αναφέρεις...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι αλλά ενυδρείο από ενυδρείο διαφέρει πάντα, ως προς τα λίτρα, ως προς
τη διακόσμιση κλπ. Ο φίλος όμως εδώ αναφέρει; Παράθεση:
αλλά οι κοκορομαχίες και τα τσιμπήματα μεταξύ τους φέρνουν ένα γενικό στρεσάρισμα στο ενυδρείο. |
|
||||
|
||||
![]()
Συμφωνώ με όσα λες.
Προσθέτω όμως και τα εξής! Το ενυδρείο του φίλου kornek, φαίνεται να έχει καλές συνθήκες. Πέρα βέβαια από την οριακή τιμή του pH, που καλό θα ήταν να κατεβεί λίγο ακόμα. Οι κοκορομαχίες και τα "ας πούμε" τσιμπίματα είναι χαρακτηριστικό του flearing που κάνουν μεταξύ τους τα αρσενικά για επίδειξη και θέση στην ιεραρχία. Όταν ένα tetra είναι στρεσαρισμένο, συνήθως, χάνει το χρώμα του, κινείται σπασμωδικά και κρύβεται για μεγάλα διαστήματα. Δείτε και εδώ έναν αρσενικό μου ![]() http://www.aquatek.gr/vb/attachment....7&d=1262732473
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
οι τσιμπιες ειναι αληθεια πως εχουν μειωθει.μονο μεταξυ τους τσιμπιοντουσαν τα θηλυκα.ο αρσενικος ειναι ενας μονος του.τα οτο δεν τα πειραξαν ποτε.
ο αρσενικος ειναι λιγο στρεσαρισμενος και απομονωνεται καμμια φορα στο πισω μερος του ενυδρειου.τα υπολοιπα τα βλεπω μια χαρα.κολυμπανε σαν κοπαδακι.κι ο αρσενικος κολυμπαει μαζι τους καποιες φορες.πριν λιγο τα ταϊσα και ηρθε κι εφαγε κι αυτος κανονικα.απο τσιμπιες τα πραγματα λοιπον ειναι καλυτερα.νομιζω δουλεψε η προσθηκη των 2 ακομα.φωτογραφιες βαζω τωρα...λογικα αυριο θα τα δειτε... τωρα που ειδα και την φωτογραφια του αρσενικου του theodor βλεπω πως κι εκεινο εχει τα πτερυγια του που ανοιγουν λιγο σαν να ειναι σκισμενα...δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο αυτο τοτε πασο και για τα δικα μου... ξεθωριασμα στις ουρες παντως υπαρχει.θα δειτε οτι δεν ειναι μαυρες... |
|
||||
|
||||
![]()
hello!!
ειναι κανεις εδω???δεν θα τις δει κανεις τις φωτογραφιες ρε παιδια?τζαμπα ποζαραν τα μοντελα? ![]() ενταξει βεβαια δεν φαινονται και πολα πραγματα αλλα ριξ'τε μια ματια οποιος μπορει... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Lemon tetra με στοματική παθηση | tsoum | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 09-02-11 12:28 |
Gambusia Affinis | Teo1 | Ζωοτόκα | 6 | 08-06-10 10:40 |
otocinclus affinis κανει? | Dimi | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 5 | 05-09-07 19:01 |
Otto - Otocinclus affinis | newfish | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 0 | 20-12-02 14:15 |