|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
ΚΟιτα, ειναι με τις φασεις τους! Κυριως πανε κοπαδι αλλα υπαρχουν φορες που χωριζονται σε ομαδες των δυο κιολας! Σιγουρα μολις φουντωσουν οι πρασιναδες θα ειναι καλυτερα για ολους!
Υπαρχει περιπτωση δλδ να ζησουν κ αρμονικα κ φυσιολογικα σ'αυτες τις συνθηκες δλδ; ------------------------- Παράθεση:
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 10-03-11 στις 23:20 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Αν και όσον αφορά ψάρια εκτροφής τα όρια αυτά σίγουρα είναι πιό χαλαρά. Περισσότερη βαρύτητα θα είχε η άποψη κάποιου που έχει/είχε αρκετό καρό γκάπυ και αρλεκίνους μαζί. Η αλήθεια είναι πως αν έχεις ψάρια στα όρια τους, το μυαλό σου συνεχώς θα είναι στις συνθήκες νερού. ............... Επανέρχομαι σε κάτι άλλο. Το φίλτρο έχει στρώσει; (γιατί δεν είδα μα έχεις μετρήσεις NH3/NH4, NO2 & NO3). Αυτό είναι το πιό σημαντικό από όλα.
|
||||
|
||||
![]()
Το φιλτρο φιλε μου ειναι 1000% στρωμενο με πολυυυ βιολογια σε κεραμικο μακαρονι! Εγινε ο κυκλος του αζωτου, αποχλωριωθηκε το νερο, ειχε τα καταλληλα βακτηρια κ εκανε τον κυκλο του σχεδον 2βδομαδες πριν βαλω καν ψαρακια μεσα!
|
||||
|
||||
![]()
Ωραίο χαλικάκι
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να'σαι καλα Χρυσα μου! καλα κατσε να φουντωσουν αυτα κ θα γινει τρελα! Εχω ηδη κατι στο μυαλο μου κ για μεσσια-εμπρος ζωνη που αν τα καταφερω, θα γινει υπεροχο!
|
||||
|
||||
![]()
Θέλεις ακόμα πολύ πράμα!!!!!!!!!!! Εμένα το 200άρι ακόμα άδειο φαίνεται
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το ρωτας;;; Απλα πες μου ποτε! θα χαρω πολυ να ξαναδω κ τα παλια μου γκαπακια!!!
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τα ψαρακια που εχεις τωρα δεν ταιριαζουν με γκαπυ και μολυ. Ουτε η μονομαχος ταιριαζει. Το οτι ειχαν καποιοι τετοιους συνδυασμους ψαριων και ζουσαν δεν παει να πει οτι ζουχαν και καλα.Ανθρωπο να βαλεις σε ενα δωματιο 2χ2 θα ζησει αλλα πως θα ζησει.Εγω στη θεση σου η θα μαλακωνα λιγο το νερο ωστε να ειναι καλα οι αρλεκινοι και αλλα ψαρια που θα εβαζα η θα το αφηνα με νερο βρυσης και ζωοτοκα.Καλη συνεχεια φιλος ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Jewel Vision 180 | haf_k | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 18-12-19 20:34 |
juvel και gro lux | ALKAR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-05-10 12:56 |
Ερώτηση σχετικά με καινούργιο JUVEL RIO 300 | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-12-09 22:06 |
Παρουσιαση Vision 450 | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-10-07 23:52 |