|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου για τα καλα σου λογια κ τα σχολια σου!
Χαιρομαι που μετα απο τοσο κοπο, αρεσε το αποτελεσμα εστω κ σε εναν!!! ![]() Aντε κ καλο(περισσοτερο)γέμιστο απο εβδομαδα...
|
||||
|
||||
![]()
Ομορφο το εμυδρειο σου αλλα λιγο αδειο απο πλευρας ψαριων.Σχετικα με τις αλλαγες νερου πιστευω οτι αφου δεν εχεις πολλα ψαρια οτι ειναι λογικο να κανεις αλλαγη καθε 10 μερες.
|
||||
|
||||
![]()
Ακομα αδειο ειναι φιλε μου, το ξερω! Την επομενη βδομαδα οι επομεοι κατοικοι (γκαπυς) να συνηθισουν λιγοι οι αρλεκινοι! ΔΕεν η8ελα να τα βαλω ολα μεσα με την μια! Κακώς εκανα λες;
|
||||
|
||||
![]()
Οχι καλα εκανες σιγα σιγα.Επειδη εχω μολλυ θα σου ελεγα να βαλεις λιγα γιατι πολυ γρηγορα πιθανον να εχεις γεννα η να πας σε κατι αλλο.Ειναι πολυ ομορφο ομως οταν φτασεις στο σημειο της αναπαραγωγης.
|
||||
|
||||
![]()
Δε βιαζομαι! Μολυ κ γκαπυ θα βαλω κ μια μονομαχινα! σιγα σιγα ομως! Ξερω απο γεννες! Θα'χω να δινω!!! χεχεχεχε!!
|
||||
|
||||
![]()
Εγω παλι εχω και δεν ξερω που να τα δωσω.
|
||||
|
||||
![]()
Τι να σε κανω που μενουμε μακρυα ρε συ φιλαρακι!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Jewel Vision 180 | haf_k | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 23 | 18-12-19 20:34 |
juvel και gro lux | ALKAR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 10-05-10 12:56 |
Ερώτηση σχετικά με καινούργιο JUVEL RIO 300 | theok1200s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 03-12-09 22:06 |
Παρουσιαση Vision 450 | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 17-10-07 23:52 |