|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
τρελα έχω…. Χώρο δεν εχω… (γι αυτό εκανα ενυδρείο τοιχου) 4 ενυδρεια στο δωματιο μου!!
|
|
||||
|
||||
![]()
φοβερο φιλε μπραβο σου!!!
τι φιλτρο εχεις βαλει?? και με τι ψαρακια θα το επενδυσεις??? |
|
||||
|
||||
![]()
φιλτρο SEN HJ-752... για ψαρακια ακομα ψαχνομαι...
|
|
|||
|
|||
![]()
Πολύ καλή κατασκευή και πολύ όμορφο.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
μην ξεχάσω να ευχαριστήσω τον louk και τον πατερά μου που με βοήθησαν... και την μάνα μου που γκρίνιαζε μόνο μια εβδομάδα, που έβαλα κι αλλο ενυδρείο στο δωμάτιο μου
|
|
|||
|
|||
![]()
είναι η θεωρία της υπέρβασης.... για να κάνεις την μαμά σου να μην γκρινιάζει πλέον και για να ευχαριστήσεις και τον πατέρα σου... κάνε τους ένα ενυδρείο τοίχου στην κρεβατοκάμαρα τους....
κουκλί είναι πάντως!!! καλορίζικο!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
φιλε τελειο μπραβο σου
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() για να ξαναβοηθησω θελω κατι πιο δυσκολο. μου αρεσει να ανεβενω level τι λες για ταβανι???? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχα.... τότε το επόμενο θα το κάνουμε για το σπίτι σου... τι λες ενα πολύφωτο ενυδρείο? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τελικα ισχυει? | arkoudoulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-01-11 20:26 |
Εφτιαξα ενα Diy και δεν δουλευει | manolis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 31-01-09 10:59 |
και ναι!το εφτιαξα! | Dimi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 22 | 10-11-07 12:05 |
Πως εφτιαξα το DIY CO2 | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 14-01-06 01:27 |
εφτιαξα και εγω DIY ενυδρειο (τρομαρα μου!) | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 29-10-05 11:41 |