|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() για να ξαναβοηθησω θελω κατι πιο δυσκολο. μου αρεσει να ανεβενω level τι λες για ταβανι???? ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
χαχα.... τότε το επόμενο θα το κάνουμε για το σπίτι σου... τι λες ενα πολύφωτο ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφη κατασκευή !!!!!!!!Μπράβο σου!
|
||||
|
||||
![]()
ωραια το εκανα, αλλα τωρα αντιμετωπιζω το μεγαλο πρόβλημα!!!! τι ψαρακια να βαλω? μηπως να βγαλω τα φυτα και να βαλω κιχλιδες? θελω να ακουσω προτασεις?
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπορείς να βάλεις ένα κοπαδι απο
1)Hemigrammus rhodostomus Rummy-Nose Tetra 2)Hemigrammus rodwayi 3)Yellow Tetra Γενικα βάλε κοπαδόψαρο με έντονο χρώμα για να εκμεταλευτεις το μήκος σου ![]()
|
|||
|
|||
![]()
να ρωτήσω κατιτίς... σε ποιό ύψος είναι το ενυδρείο? φαντάζομαι η όλη δουλειά γίνεται πλεον ενώ είσαι ανεβασμένος σε σκάλα... πόσο βολικό σου ήταν στα φυτέματα?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
οσο απο ψαρακια, μπορεις να βαλεις και ενα κοπαδακι απο τα πανεμορφα pseudomugil... ![]() επιλογες μπολικες... εγω προσωπικα με αυτο το μηκος θα πειραματιζομουνα και με μονομαχους, αρκει να εβρισκα μια πατεντα να χωριζα καπως, φυσικα, τον χωρο! καλη συνεχεια σε οτι και αν κανεις! ------------------------- τωρα ειδα οτι το εκανες νταμαρακι... γιατι το χαλασες βρε??? ![]()
![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη zapatas : 12-04-11 στις 19:44 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
ρε με τα pseudomogil............ ![]() πολυ ωραιο φιλε μου |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Για όσους με ερωτάνε για το κοστος … ένα θα πω!!!! Από τα 700 ευρώ που με ζητούσαν έδωσα αρκετα λιγότερα!!! Αλλά εχει πολύ προσωπική δουλειά!!! Γι αυτό και ζητούν τοσα!!?? ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τελικα ισχυει? | arkoudoulis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 29-01-11 20:26 |
Εφτιαξα ενα Diy και δεν δουλευει | manolis1976 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 26 | 31-01-09 10:59 |
και ναι!το εφτιαξα! | Dimi | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Κ. Αμερικής | 22 | 10-11-07 12:05 |
Πως εφτιαξα το DIY CO2 | andreasp | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 32 | 14-01-06 01:27 |
εφτιαξα και εγω DIY ενυδρειο (τρομαρα μου!) | Tricky | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 23 | 29-10-05 11:41 |