|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|||
|
|||
![]()
η αμμωνια δεν ειναι παντα τοξικη για τα ψαρια. τι ακριβια εχουν τα υγρα τεστ? δεν εχεις μαθει για ενυδρεια χωρις καθολου αλλαγες νερου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Εγω ειχα ph 4.20 η αμμωνια για να ειναι τοξικη επρεπε να ειναι 8000 (!!!!) αλλα εγω ηθελα να ειναι 0 ... εκανα καλα? Η επρεπε να ξηλωσω το φιλτρο? ![]() ![]() Τα ενυδρεια χωρις αλλαγες νερου ειναι ενυδρεια που ανηκουν στη φαντασια (δυστηχως ακομα καποιων) .. εκτος αν ειναι βιβαριουμ χωρις ζωντανα! Γενικα στρωσιμο με βακτηρια εμποριου = στρωσιμο με ψαρια!! Βρε Delta ολα τα λινκ απο οσο προλαβα να διαβαζω μιλανε για βακτηρια που ειναι μεσα σε αυτο: http://www.chemistryland.com/CHM107L.../Lab7Slime.htm με το "τελικο" σταδιο να ειναι μια μαζα σαν ζελε (τα εν λογω βακτηρια του εμποριου ειναι σε υγρη μορφη εκτος απο 1 που ειχε ο Νινταλ σε μορφη σαν ζελε!)
|
|||
|
|||
![]()
η τοξικη αμμωνια κανει ζημια, η μη τοξικη οχι.σωστα εκανες και την κατευασες στο 0. απο τα γραφομμενα μου καταλαβες κατι αλλο? σε αστρωτο ενυδρειο προσεχεις παρα πολυ.πριν 20 χρονια οι χομπυστες εκαναν αλλαγες νερου?
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
mode edit: οι διαφωνιες δε δινουν το δικαιωμα της δημοσιας προσβολης και των χαρακτηρισμων. |
|
||||
|
||||
![]()
Οταν καποιος δεν ειναι σε θεση να συνεχισει μια κουβεντα με σεβασμο και αξιοπρεπεια προς στον συνομιλητη του τοτε τα γραφομμενα του πανε στα σκουπιδια.Κυριε ελιοτ αν δεν μπορεις να υποστυριξεις τις θεωριες σου περι ενυδρειων χωρις αλλαγες νερου τοτε αστο καλυτερα.Εμεις εδω τα ψαρια μας τα σεβομαστε και τα αγαπαμε,δεν τα ταλαιπωρουμε.
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω τι λενε οι αλλοι εγω βαζω της sera
και ειναι μια χαρα μονο που μετα το ανοιγμα πρεπει να μπει στο ψυγειο
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποιο Φυτο είναι? | kospets | Αναγνωρίσεις φυτών | 9 | 18-01-10 22:06 |
ποιο ph control ειναι ο καλύτερο? | BAGELIS | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 31-12-09 08:18 |
Πιό είναι το καλύτερο Σύστημα Φιλτραρίσματος | Χαραμάδας | Δίσκοι | 10 | 09-02-09 17:06 |
Ποιο είναι το καλύτερο φωτιστικό για έναν Κινέζο;! | Alex_Salonica | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 11-12-08 09:28 |
Water tests πιο είναι καλύτερο ?? | Obelix(Reifen) | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 20 | 27-04-04 13:23 |