|
Αναγνωρίσεις ειδών Το είδατε και δεν ξέρετε τι είναι? Εδώ... |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτό το σκεφτικά και εγώ αλλά το ενυδρείο που της είχε το πάει για ξέστημα!
|
|
||||
|
||||
![]()
αυτο ειναι προβλημα, δεν ειναι σωστο να δεινουμε υβριδια απο εδω κ απο εκει σε καποιους που δεν γνωριζουν γιατι μετα χανετε η μπαλα... αλλα ουτε κ να τα πεταμε,
βρες καποιον που να τα θελει για ομορφια κι μπορει να τα παρει γνωριζοντας οτι ειναι υβριδια |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
labidochromis εχω και ξέρω πως δεν είναι αλλά τα άλλα δεν τα ήξερα και λέω μήπως είναι κανένα άλλο είδος!
|
|
||||
|
||||
![]()
οι δυο ειναι pseudotropheus zebra,υπαρχουν τοσα πολλα σε αυτο το ειδος με διαφορετικους χρωματισμους(μπλε,κοκκινα,κιτρινα ακομα και λευκα),οσο για το κιτρινο δεν μπορω να πω ακκριβως μιας και οι λαμπιντο δυσκολα υβριδιζουν με κατι αλλο παρα μονο αν τυχει με hongi
|
|
||||
|
||||
![]()
το κίτρινο μήπως είναι θηλυκό saulosi? η κάποιο είδος που το θηλυκό είναι κίτρινο? από πετ τα είχε πάρει σε μικρή ηλικία όλα!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Τα ψαράκια φαίνονται για υβρίδια (από ποιά είδη μόνο αυτός που τα είχε μπορεί να μαντέψει) |
|
||||
|
||||
![]()
από πετ τα είχε πάρει σε μικρή ηλικία όλα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλά ρε πατρίδα......ότι να΄ναι μας φορτώνουν εκεί κάτω......
![]() ![]() ![]() ¶ντε και καλά ξεμπερδέματα.....δες μήπως το ψάρι στην 4η φωτό είναι τίποτα τέτοιο Metriaclima (Pseudotropheus) Greshakei. Τελικά τα δικά μου αυτά βγήκαν... ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Παιδιά SOS | Colector | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 14-10-07 18:38 |
Τι είναι αυτό ρε παιδιά? | dimitrisgiannoulakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 24-05-07 21:38 |