τι κιχλίδες είναι ρε παιδιά?
6 Συνημμένο(α)
μου εδωσαν κατι κιχλιδες αλλα δεν ξερω τι ειναι και αν μπενουν μαζι με labidochromis και asei white top που εχω. ι κίτρινη μιαζει με labito αλλά δεν μου φαίνεται να είναι μιαζει ποιο πολύ Pseudotropheus saulosi! για πείτε ρε παιδεία τι είναι και μπαίνουν μαζί.
|
Pseudotropheus demasoni τώρα αν ζούν με τις labido σου δεν ξέρω
|
Παράθεση:
|
το κιτρινο σιγουρα δεν ειναι σαουλοζι.....αιμα λαμπιντο πρεπει να εχει...το αλλο ουτε που το εχω ξαναματαδει....αλλα γενικοτερα εχουν πολυ υβριδοφατσα.
|
γιαυτό ρωτάω και δεν της έβαλα μαζί! μην μου μαγαρίσουν το κοπάδι!:D
οπότε η μπλε μεγάλη με της ρίγες είναι demasoni? οι άλλες 2 τι είναι οεο? |
οχι κ demasoni ρε παιδια υβριδιο ειναι
------------------------- οπως κ ολα |
Παράθεση:
|
της δεινεις πισω σε αυτον που σου της εδωσε
|
αυτό το σκεφτικά και εγώ αλλά το ενυδρείο που της είχε το πάει για ξέστημα!
|
Συγνώμη φίλε μου, αλλά όντως κανένα από τα ψάρια σου δε μου μοιάζουν να είναι αυθεντικό χωρίς ξένο αίμα. Δες τα demassoni και τα labidochromis πως μοιάζουν:
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...-demassoni.jpg |
αυτο ειναι προβλημα, δεν ειναι σωστο να δεινουμε υβριδια απο εδω κ απο εκει σε καποιους που δεν γνωριζουν γιατι μετα χανετε η μπαλα... αλλα ουτε κ να τα πεταμε,
βρες καποιον που να τα θελει για ομορφια κι μπορει να τα παρει γνωριζοντας οτι ειναι υβριδια |
:smt023
|
labidochromis εχω και ξέρω πως δεν είναι αλλά τα άλλα δεν τα ήξερα και λέω μήπως είναι κανένα άλλο είδος!
|
οι δυο ειναι pseudotropheus zebra,υπαρχουν τοσα πολλα σε αυτο το ειδος με διαφορετικους χρωματισμους(μπλε,κοκκινα,κιτρινα ακομα και λευκα),οσο για το κιτρινο δεν μπορω να πω ακκριβως μιας και οι λαμπιντο δυσκολα υβριδιζουν με κατι αλλο παρα μονο αν τυχει με hongi
|
το κίτρινο μήπως είναι θηλυκό saulosi? η κάποιο είδος που το θηλυκό είναι κίτρινο? από πετ τα είχε πάρει σε μικρή ηλικία όλα!
|
Παράθεση:
Παράθεση:
Τα ψαράκια φαίνονται για υβρίδια (από ποιά είδη μόνο αυτός που τα είχε μπορεί να μαντέψει) |
Παράθεση:
|
Καλά ρε πατρίδα......ότι να΄ναι μας φορτώνουν εκεί κάτω......:confused::confused::confused:
Άντε και καλά ξεμπερδέματα.....δες μήπως το ψάρι στην 4η φωτό είναι τίποτα τέτοιο Metriaclima (Pseudotropheus) Greshakei. Τελικά τα δικά μου αυτά βγήκαν...:D:D |
Παράθεση:
|
μαζί με τα δικά σου ήταν! από τον νικο! παίζει να είναι και αδέρφια! τα θες?
|
Παράθεση:
|
όταν αγοραστήκανε ήταν μικρά οπότε αποκλείετε να έγινε εδώ το μπέρδεμα! μπορεί ο προμηθευτής να έστειλε εδώ ότι νάνε! πάντως μικρά είχαν άλλο χρώμα!
|
Παράθεση:
π.χ. είχα δει στο παρελθόν (assorted Malawi Cichlids) 2-3 υποτείθεται demassoni και τα πωλούσαν όπως τα υπόλοιπα 6 ευρώ το καθένα. Δεν πήρα! Έκανα παραγγελία 6 ατόμων demassoni (μόνα τους) και μου στοίχισαν 15 ευρώ το ένα. Οπότε με μόνο αυτό το κρατούμενο μπορεί να καταλάβει κανείς ότι τουλάχιστον η συντριπτική πλεοψηφία των καλύτερων ψαριών ανά παραγωγή πηγαίνουν στις παραγγελίες είδους και τα απομεινάρια τα πακετοποιούν στα assorted, που ρισκάρεις την αυθεντικότητα του ψαριού όμως! Παράθεση:
http://www.aquatek.gr/rimages/albums...silishp-b1.jpg |
τώρα σε κατάλαβα τι θες να πεις! της παραγγέλνουν τα pet shop ότι νάνε!
|
Όλες οι ώρες είναι GMT +2. Η ώρα τώρα είναι 11:46. |
Forum engine powered by : vBulletin Version 3.8.8
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Copyright 2000-2016 Greek Aquarists Board