|
|
||||
|
||||
![]()
Τι θελεις να τραβας Γιωργο?
|
|
||||
|
||||
![]()
Πιπέρι!!!
![]() Ε, ότι φωτογραφίζει κανένας. Προφανώς δεν θέλω μια κάμερα για να ανεβάζω φωτογραφίες στο fb!! Την εξοχη, μεσα στην πόλη, τα αγαπημένα μας ψαράκια κτλπ! Δεν έχω καμια τρομερή απαιτηση. Γιατί ρωτάς; Εχεις κατι αλλο κατανου;
|
||||
|
||||
![]()
@Don: Αυτό μου είπε και ο κύριος. Λεει οτι οι επαγγελματίες χρησιμοποιούν Canon, αλλα εγώ απο τον επαγγελματία απέχω πολυυυυυυυυυυυυ!!!
![]() Θα βρω ενα λινκ της προσφοράς να δειτε τους φακους! http://www.fotomarket.gr/index.php?t...oduct_id=35681 οριστε. Τωρα δεν βρήκα κάτι συγκεκριμένο στην περιγραφή, αλλα ίσως ενα έμπειρο μάτι το ξεχωρίσει το στοιχείο! ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δες για παράδειγμα σε αυτήν την φωτογραφία. Το θέμα είναι εστιασμένο σωστα (περιπου), απο πίσω ομως... Σεισμός! http://i52.tinypic.com/2h5738m.jpg Πατα, και μετα κανε μεγεθυνση. Εχεις καποιο λινκ για τον συγκεκριμένο φακο;
|
||||
|
||||
![]()
εγώ θα κοίταγα μία ποιά μάρκα έχει πιό φτηνούς φακούς γιατί όλο και κάποιον θα θές μετά και όσο κοιτάω τους βρίσκω ακριβότερους απο τις κάμερες
γενικά η Νικον σκίζουν και είναι σοβαρή εταιρία για φωτογραφικές αποψή μου με τις ψηφιακές-αυτό που μετράει είναι οι φακοί-τι να σου κάνει το τσίπ και ο αλγόριθμος? πάνω κάτω τα ίδια δεν είναι αυτά? δεν μιλάω για υψηλά επίπεδα απαιτήσεων εκεί πιστεύω πως κάθε μηχανή δίνει κάποια συν και κάποια πλην και ο κάθε φωτογράφος θα κρίνει μόνος του αν και πέρασα απο compact--->dslr πριν χρόνια θέλω να πώ ότι μιά καλή compact είναι πολύ πιο ευέλικτη και ευχρηστη για κάποιον allrounder φωτογράφο που δεν θέλει να κουβαλάει έξτρα φώτα και τρίποδα και εξτρα φακούς τώρα τελευταία ψάχνω για καμιά compact καλή και να αφήσω την dslr σπίτι για τίποτα στάνταρ φωτογραφήσεις και όχι για τις καθημερινές όπου συχνότερα δουλευω με το κινητό πλέον παρά με την "κουμούτσα" την olympus μου |
|
||||
|
||||
![]()
Βασικα οπως μου εξήγησε ο φωτογράφος, η Nikon και η Canon υποστιρίζονται πολυ απο 3rd parties. Που πάει να πεί οτι οταν θελησεις εναν φακό, δεν χρειάζεται να αγοράσεις φακο της συγκεκριμένης εταιρίας (που θα είναι και πιο ακριβος) αλλα εναν απο καποια αλλη εταιρια που θα εχει την ίδια απόδοση και θα είναι πιο φθηνος. Επίσης όπως είπε παραπάνω ο Don, φαντάζομαι πως μπορείς να βρεις σχετικά ευκολα μεταχειρισμένους, αφου αυτές οι δύο μάρκες είναι και οι πιο κοινές.
@Beat: Μηπως αυτό που είπες για τις dSLR να γίνονται μόδα, οφείλεται στο οτι η compact δεν μπορεί να καλύψει πληρως τις αναγκες ενυδρειακής φωτογράφισης; Βεβαια, για να φωτογραφίζω μονο ενυδρείο δεν θα αγόραζα καινούργια μηχανη, αλλα αυτό είναι αλλο θέμα! Παράθεση:
Υ.Γ. Οσο μπορω παίζω με τις ρυθμίσεις, αλλα και παλι, δεν μπορω να πιστεψω πως μια compact έχει τις ιδιες δυνατότητες με μια dSLR, εφόσον γνωρίζεις τι κάνεις.
|
||||
|
||||
![]()
Εχεις εστιασει μπροστα για αυτο πισω ειναι ετσι.Επισης,ο ουρανος ειναι καμμενος αφου εχεις φωτομετρησει χαμηλα.Σιγουρα με dslr θα ηταν καπως καλυτερα αλλα μην περιμενεις θαυματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τι σχέση έχει αυτό? ότι και να τραβάει το ίδιο είναι για αρχή
και είναι η αρχή για αυτόν θα τραβάει τα πάντα έστω μέχρι να καταλήξει σε κάποιο είδος... αλλά μέχρι τότε πρέπει να έχει "ψαχτεί" γενικά να δει τι τον τραβάει...
|
||||
|
||||
![]()
Κατα τη γνωμη μου Γιωργο οι dslr ειναι μοδα (μονο εδω μεσα,ποσα τετοια θεματα ανοιγονται τελευταια) κ θα σου ελεγα να συνεχισεις να τραβας (φωτογραφιες
![]() Απο την αλλη αν εχεις διαφορετικη αποψη κ εχεις κ τα χρηματα,παρε το πακετακι με τους 2 φακους.Ειναι πολυ καλη η τιμη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφιση ενυδρειου με compact και DSLR | Raven | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 25-11-10 16:44 |
Εχεις κινητο; εχεις και dslr | Raven | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 05-11-10 00:49 |
Αγορα DSLR | On_Klik | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 13-07-10 09:47 |
Επιλογή υποστρώματος! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-11-08 03:09 |
Επιλογή Α.Ο | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 31-03-07 10:02 |