|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Δεν είναι το ίδιο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
αυτο το σκεφτομουν χτες το μεσημερι σε μια στιγμη που καθομαι μια ωρα και θα παω στην δουλεια μετα και σκεφτομαι οτι πιο μαυρο υπαρχει....
![]() σκεφτομουν λοιπον αν πεθανει ο σκυλος μου ειναι 6 χρονων ακομα τι θα τον κανω... και κατεληξα οτι θα τον θαψω σε καποιο παρκο δασος κτλ.... παντως οταν χανεις ζωακι ειναι σαν να χανεις μελος της οικογενειας σου... |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω ξαναχασει σκυλο απο γεραματα και αυτος που εχω τωρα ειναι στα 14 του (αλλα μια χαρα ο καλοπερασακιας).Το καλυτερο πιστευω (ειδικα αν ειναι μεγαλοσωμο το ζωντανο) ειναι να πας σε καποιο κοντινο δασακι και σε καποιο απομερο μερος να το θαψεις.
|
||||
|
||||
![]()
Οταν το πολυαγαπημένο σου ζωάκι πεθάνει, εννοείται ότι θα το θάψεις. Θεωρώ το αρχικό ερώτημα δηλαδή εντελώς άστοχο!!
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα συμφωνήσω με χίλια |
|
|||
|
|||
![]()
Το θάβεις ασυζητητεί! Τη σκυλίτσα μας τη θάψαμε... δε μας έκανε καρδιά να την πετάξουμε...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ κάποτε είχα ένα κανισάκι 5 χρονών όπου πέθανε από κάποιο μολυσμένο τσιμπούρι! Συγκεκριμένα του κάναμε ευθανασία αφού δεν υπήρχε περίπτωση ανάκαμψης.
Πήγε άδικα γιατί ήταν τόσο μικρούλης!... ![]() Τέλος πάντων μας είπε η κτινίατρος να το κρατήσει εκείνη και...να το πετάξει που φυσικά το αρνηθήκαμε.Το πήραμε σπίτι,κάναμε μια λακουβίτσα στον κήπο μας,το σκεπάσαμε με ένα σεντονάκι να μήν κρυώνει και του βάλαμε όλα τα παιχνιδάκια και την τροφούλα του. Καλά τα ζωάκια αλλά είναι τόσο το δέσιμο που όταν φεύγουν από κοντά σου είναι σάν να χάνεις ένα μέρος από την ζωή σου..εγώ τουλάχιστον έτσι το βλέπω... ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ε ε ε ερχεται | chemical mac | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 37 | 16-03-11 10:12 |
Έρχεται το καλοκαίριιιιιιιιιιιι :(:( | flying_guardian | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 67 | 14-05-08 21:00 |
Διοξειδιο που δεν καταδέχεται να διαρρεύσει... | Celda | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 8 | 28-03-06 17:35 |