|
|
||||
|
||||
![]()
The Silver Dollars require a large tank, a standard 55 or 40 gallon (200-230 lt) would be fine.
Δεν ειναι και οριακα τα 120 λιτρα οταν σου λεει μινιμουμ 200-230 Δες μια ομαδα ( 8 ) Tiger Barbs http://badmanstropicalfish.com/profiles/profile20.html για συγκατοικους του red tail
|
||||
|
||||
![]()
Βρε Παντέλο πόσο πιο αναλυτικά να στο πει ο δέλτα?
¶σε τα θηρία και πάρε κάνα ψαράκι στα μέτρα του ενυδρείου σου ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οποτε κραταμε μονο τον redtail??τι αλλο μπορω να βαλω μαζι του??και απο οτι λεει δεν πανε πολλα μαζι τα redtail e?
|
|
||||
|
||||
![]()
delta ευχαριστω για τις συμβουλες σου το εκτιμω και ελπιζω να μην γινομαι πολυ κουραστικος.....
|
|
||||
|
||||
![]()
Να΄σαι καλα.
Αν εχει ανοιχτα αυτια καποιος, βοηθαμε οσο μπορουμε.
|
||||
|
||||
![]()
ωραια τα τιγρακια θα τα εχω υποψιν...κατι αλλο που θα συνγκατικουσε με τον redtail???εχεις υποψιν σου κατι αλλο??
|
|
||||
|
||||
![]()
Μετα τιγρακια αποκλειουμε τα ψαρια με μακρυα πτερυγια καθως τους τα μαδησουν.
Απο την αλλη αν υπολογισεις οτι το καθε τιγρακι θα "φορτωνει" βιολογικα 10-15 λιτρα απο το νερο του ενυδρειου, συν 20 λιτρα πες το labeo, τελειωσες. Μετα, αν υποθεσουμε οτι δεν υπαρχει προβλημα με το 'παστωμα" και με αλλα ψαρια απο αποψης ειρηνικης συμβιωσης, θα θελεις εν τουτοις ενισχυση της φιλτρανσης και πιο συχνες αλλαγες νερου για να κρατας χαμηλα τα νιτρικα. Με λιγα λογια ταλαιπωρια και εξοδα.
|
||||
|
||||
![]()
οχι εννοω αν υποθεσουμε οτι δεν βαζω τα τιγρακια τι αλλο θα μπορουσα να βαλω μαζι με τον redtail....αυτο εννουσα...εννοειτε και δεν θα εβαζα και αλλα ψαρια αν εβαζα τα τιγρακια...απο φιλτρανση δεν εχω προβλιμα σιγουρα γτ το ενυδρειο εχει απο μονο του ενα φιλτρο και εχω παρει και εξωτερικο που ειναι για 200λτ ενυδρειο...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μακρυα απο αφυσικα χρωματα (βαμμενα ψαρια κλπ)
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας! | ErnieBall | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 30-03-10 14:26 |
Τα φωτα σας... | markos6888 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 07-03-10 00:01 |
τα φωτα σας για τα φωτα μου | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-10 01:05 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |