|
|
||||
|
||||
![]()
ειναι λιγο μικρο μαλλον....120λτ ειναι 1.0x40x30...
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτά τα ψαράκια που σκέφτεσαι, θα μαρτυρήσουν εκεί μέσα...........
Καλύτερα να βάλεις κάτι άλλο........ μια χαρά ενυδρείο είναι, αλλά όχι γι αυτά τα ψαράκια........ |
|
||||
|
||||
![]()
Αν το ξερει αυτο, το πετσοπ που σε "συμβουλεψε", μη ξαναπερασεις ουτε απ'εξω
![]() Καλο διαβασμα.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- και φανταστειτε το μαγαζι ειναι πετ σιτι που υποτιθετε ειναι καλα μαγαζια... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη pantelos : 18-02-11 στις 17:00 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσυ δεν καταλαβες ή δεν προσεξες αυτο που εκανα bold. ![]() Οταν επιλεγεις ενα ψαρι για το ενυδρειο σου το επιλεγεις με το μεγεθος που εχει οταν ειναι μωρο στο πετσοπ ή με το μεγεθος που γινεται τελικα? Ή μηπως εχεις σκοπο να παρεις 15μετρο ενυδρειο για να μπουν ψαρια που γινονται δυο μετρα? Αν ναι, κανενα προβλημα. Ξεκινα για 2-3 μηνες τα ψαρια στο 120 λιτρο και ανεβαινε 1000 λιτρα καθε 3μηνο. ![]()
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 18-02-11 στις 17:08 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
με ποιο η ποια απο τα ψαρια που εχω αναφερει μεχρι στιγμης εχω προβλημα με τα λιτρα???
|
|
||||
|
||||
![]()
Το αλμπινο shark γινεται σαν το ψαρι που εχω στην υπογραφη μου κατω αριστερα και ειναι ψαρι-ταξιδευτης δλδ κολυμπαει συνεχως.
Εκτος κι αν εννοει το Labeo frenatus.
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον ειπα βλακεια εγω....ετσι ακριβως ειναι το ψαρι που λεω...αυτο που λεσ εσυ ειναι...με αυτο εχω προβλημα???με τα υπολοιπα???
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να μη θεωρηθει οτι το παιζουμε κακοι.
Απλα ενημερωση κανουμε. Γιατι το ψαρι ειναι ενα ειδος που δεν το γνωριζουμε τοσο οσο τα θηλαστικα. Αν βλεπαμε πχ σε ενα πετσοπ ενα τετοιο κουταβι .... ![]() ..... θα γνωριζαμε ευκολα οτι σε λιγο καιρο θα γινει τοσο μεγαλο και δεν θα το παιρναμε για το διαμερισμα μας. ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
οποτε αποκλειουμε τον silver kai τον μεγαλο albino και κραταμε τον redtail και οριακα τα δολαρια...ετσι??
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τα φωτα σας! | ErnieBall | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 4 | 30-03-10 14:26 |
Τα φωτα σας... | markos6888 | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 07-03-10 00:01 |
τα φωτα σας για τα φωτα μου | harris samos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 06-02-10 01:05 |
Παρακαλώ τα φωτα σας για τα φωτα μου | StamatisK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 30-11-09 14:34 |
τα φωτα σας για τα φωτα παιδια...!!! | Πάνος | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 12-02-08 18:29 |