|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πληροφορίες
Διαστάσεις:200x54x60 Κατηγορία: Φυτά: 3 ανουμπιες, 1 αγνωστο Ψάρια / ¶λλα είδη: ενα ζευγαρι αγγελοψαρα,15 νεον, 45 ροδοστομοι, 2 ραμιρεζι, 1 zebra snail, 1 cory sterbai Διακοσμητικά υλικά: 15 ριζες, 35 κιλα απλη ενυδρειακη αμμο Φόντο: φελιζολ βαμμενο αχνο ροζ Φωτισμός: 2x30w, 2x25w Διάρκεια φωτισμού: 16:00-24:00 Φιλτράρισμα: σαμπ 100x40x40, μπλε σφουγγαρι,30 λιτρα σιποραξ, υπερχειλιση tunze, αντλια eheim 3000+ Θερμοστάτης: jager 300w, scuba 300w, elliwell Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:- Γενική σκληρότητα (GH): 9 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): 5 Αμμωνία (ΝΗ3): 0 Νιτρώδη (ΝΟ2): 0 Νιτρικά (ΝΟ3): ~10 Αλλαγές νερού: 200 λιτρα καθε 15 Θερμοκρασία: 26,5 ¶λλες πληροφορίες: το ενυδρειο δουλευει με απτον ιουνη με το ζευγαρι αγγελοψαρα,και απτον σεπτεμβρη kai τα υπολοιπα. Φωτογραφία: ![]() ![]() ![]() ![]() : ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παρα πολυ ομορφο!
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ωραιο το ενυδρειο!
![]() πως ξερεις οτι ειναι ζευγαρι τα αγγελοψαρα? ειχες ποτε γεννα? |
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλο!!
|
|
||||
|
||||
![]()
πολλα like
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ατμοσφαιρικο !!!
![]() ![]() ![]() αν θες να το κανεις πιο "βιοτοπικο" (μια που κανεις παρουσιαση σε αυτη τη κατηγορια) θα πρεπει να επιλεξεις αλλα φυτα που προερχονται απο το βιοτοπο που θελεις να αναπαραστησεις οπως πχ μερικα πιστια στην επιφανεια, ισως καποιους εχινοδορους ... δες και περισσοτερα εδω: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46411 Γνωμη μου επισης ειναι - Να μην εχεις τα σκαλαρια με ροδοστομους και νεον (αν και πολλοι αναφερουν οτι δεν υπαρχει προβλημα -και ισως να μην υπαρχει-) - Αν μπορουσες να βρεις σκαλαρια σε πιο φυσικους χρωματισμους θα εδινε καλυτερο τονο βιοτοπικοτητας! - Θα πρεπει να αυξησεις τον αριθμο των κορυ ... μια ομαδα 6 και παραπανω ατομων θα ηταν καλυτερα! Παρολα τα παραπανω ειναι θεαματικο το στησιμο!! Μπραβο! ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |
νοτιοαμερικανικο project | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-03-08 14:44 |