|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
εντυπωσιακο το ενυδρειο σου!το μονο που θα σου ελεγα ηταν να προσεξεις λιγο τη συμβιωση νεον με αγγελοψαρα.ισως να τους επιτεθουν καποια στιγμη.απο οτι ειδα τα αγγελοψαρα ειναι και αρκετα μεγαλα.καλη συνεχεια!
|
|
||||
|
||||
![]()
Very ωραιο....!!!!
|
||||
|
||||
![]()
minimal-ιστικο!!!!!!!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω!!!!!!!!!!
καπου το εχω γραψει και παραπανω.τα αγγελοψαρα δεν πειραζουν τιποτα ζωντανο. απτην πρωτη μερα που τα πηρα. βεβαια παντα θα εχω το νου μου. αν και καποια στιγμη αν καταφερω να τα πιασω(νεον) θα βγουν. |
|
||||
|
||||
![]()
ωραιο ενυδρειο απλο και ομορφο!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
εφοσον δεν ειχαν προβλημα τα σκαλαρια με τα συγκεκριμενα νεον στην αρχη...δε νομιζω οτι θα υπαρξει ποτε στο μελλον. ας μη ξεχναμε πως και τα νεον με την παροδο του χρονου μεγαλωνουν. εσυ παρακολουθησε τα....απλα ΑΝ συμβει θα μου κανει μεγαλη εντυπωση. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ευχαριστω.
αν βγουν τα νεον θα βγουν για να μπει κατι πιο μεγαλοσωμο χρωματιστο που ζει σε πιο ζεστα νερα. αργοτερα αυτα ομως. ενα καινουριο βιντεακι ------------------------- αλλο ενα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη miki : 05-03-11 στις 17:26 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Ετοιμο για ΔΙΣΚΟΥΣ !! ΠΡΟΧΩΡΑ!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το δικο μου | giko | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 21 | 06-04-10 23:20 |
να και το δικο μου | harris samos | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 27 | 21-09-09 18:43 |
να και το δικο μου | Δημητρης89 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 17-06-09 19:17 |
Nα και το δικο μου | Teo | Φωτογραφίες μελών | 2 | 10-07-08 19:22 |
νοτιοαμερικανικο project | jimfytakis | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 06-03-08 14:44 |