|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Γράψε και ποιές τροφές δίνεις γιατί σα να μου φαίνεται ότι κάπου το έχω ξαναδεί το έργο.
Δεν είναι το "κυνηγημένο" και μικρόσωμο του ενυδρείου,έτσι?Έχει κάποιο φούσκωμα στην κοιλιά έστω μικρό?
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν ειναι μικρο εχω 2 πολυ ποιο μικρα κ ειναι σαν διαβολια!τωρα θα γραψο λοες της τροφες που δεινο!δεν μπορεσα να δω φουσκομα
![]() ------------------------- HIKARI CICHLID EXCEL TROPICAL SPIRULINA FLAKES TETRA PRO VEGETABLE PRODAC VEGETABLE FLAKES TETRA PRO COLOUR αφτην την δεινο μονο 1 φωρα την εβδομαδα! Εχω την εντηποση οτι αφτη δεν πολυ αρεσει κ πρην εδωσα απο αφτην=TROPICAL SPIRULINA FLAKES Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rawnerve : 17-02-11 στις 20:14 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
ταιζεις δηλαδη δυο φορες την εβδομαδα?
|
|
||||
|
||||
![]()
2 την μερα
------------------------- καμια βοηθεια ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rawnerve : 17-02-11 στις 20:35 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν,τα Spirulina Flakes της Tropical είναι γενικά μια χαρά,αν και η Super Spirulina Flakes είναι ακόμη καλύτερη για σένα.Δεν έχεις όμως θεωρητικά πρόβλημα με κάποια από τις τροφές που δίνεις παρά μόνον για την Pro Colour της Tetra,η οποία είναι επικίνδυνη τουλάχιστον για τα ντεμασόνι.Ακόμη και ένα τάισμα την εβδομάδα με αυτήν είναι πέρα από επικίνδυνο και περιττό,καθώς ειδικά τα ντεμασόνι βλετιώνουν το μπλε χρώμα τους με τη Spirulina,η οποία φαίνεται να συνδέεται άμεσα με τον τονισμό του μπλε στα ψαράκια.¶ρα,δεν έχεις λόγο να δίνει την colour.
Όσον αφορά τώρα το συγκεκριμένο ψαράκι,φαίνεται να έχει ένα θέμα σχετιζόμενο με την τροφή.Δεν μπορώ,όμως,να απαντήσω σίγουρα γιατί μπορεί να φταίνε και άλλοι παράγοντες.Γενικά,τα ντεμασόνι δε...χρειάζονται τη δική μας παρέμβαση για να έχουν προβλήματα,καθώς φροντίζουν από μόνα τους να μένουν διαρκώς στρεσαρισμένα!¶ρα,μπορεί αυτή η τροφή που δεν έχει προκαλέσει πρόβλημα σε άλλο φυτοφάγο ψάρι,να προκαλέσει στο ντεμασόνι.Έχω χάσει 2 ψαράκια και είχαν για 3-4 μέρες τέτοια συμπεριφορά,αλλά πάντα με ένα μικρό έστω φούσκωμα στην κοιλιά και πιστεύω πως ήταν θέμα διατροφικό.Αν πρόκειται για Bloat,οι απαντήσεις είναι εδώ.Αλλά χωρίς να δεις και το ψάρι ολόκληρο να δεις πως είναι,δεν μπορείς να είσαι σίγουρος.
|
||||
|
||||
![]()
κατι που θυμηθεικα ειδα αφτες της μερες ασπρα περιτοματα σαν κλοστη αλλα δεν ξερω αν ηταν αφτο το ψαρακα!την cοlour την εδωσα μια φωρα κ δεν ξανα ταισα μ αφτην γιτη ειχα της ανφιβολιες μου!να ταιζο κανονικα τωρα που ειναι ετσει τα πραγματα η να αρεοσο λιγω τ ταισμα?να δω πως πανε τα πραγματα!
|
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ δύο φορές τη μέρα ρίχνω από μικρή ποσότητα κάθε φορά.Αν η τροφή είναι καλή φυτική και λίγο παραπάνω να ρίξεις δεν έχουν πρόβλημα.Τώρα,όμως,ας περιμένουμε και καμιά γνώμη ακόμα για να μπορέσουμε να σώσουμε και το ψαράκι.
|
|||
|
|||
![]()
Καλησπέρα, έχω και εγώ τα συγκεκριμένα ψάρια και η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει λάθος επιλογή. Εσείς έχετε φτιάξει χαρέμι με τα συγκεκριμένα ; Το κακό που έχουν είναι ότι είναι πολύ επιθετικά ψάρια μεταξύ τους και όταν υπάρχουν πολλά αρσενικά το πρόβλημα μεγαλώνει.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα Demasoni? | psygeorge | Malawi | 6 | 18-01-11 23:27 |
demasoni??? | Jacob | Malawi | 20 | 24-12-08 14:24 |
demasoni-acei | panos78 | Malawi | 33 | 30-07-08 12:12 |
ps. demasoni | iliovas | Malawi | 14 | 11-11-04 17:28 |