|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
με πωσα ξεκηνησες? ------------------------- ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() δηλαδη κρυο ντουζ? ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rawnerve : 17-02-11 στις 21:47 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Κάπως έτσι.Προφανώς,κάτι γίνεται στο φυσικό τους περιβάλλον που το προσομοιάζουμε και με μια πιο κρύα αλλαγή νερού.Ο Κλεόβουλος ξέρει να το εξηγήσει καλύτερα αυτό.Πάντως,έχει και άλλα tips εδώ.Και ένα πολύ ενδιαφέρον άρθρο εδώ.
|
||||
|
||||
![]()
μαλιστα ορεξη να εχεις να διαβαζεις!ευχαρηστω παντως!!
ο κλεοβουλος εχει φοβερες γνωσεις ![]() πολυ στεναχωριεμε για τ ψαρακι μου παντως ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εμένα με ανησυχεί περισσότερο το ότι φτύνει την τροφή.Είναι το κλασικό σημάδι για προβλήματα διατροφής τέτοιου είδους.
|
|||
|
|||
![]()
υπαρχει περιπτωση το ψαρι να ειναι μπουκωμενο ???
Προσωπικα εγω εχω κοπαδι με 7 ενηλικα και αρκετα μωρα χωρις καποιο προβλημα , ομως οταν δοκιμασα και προσθεσα 3 ψαρια μετα απο 1-2 μερες τα ψαρια που εβαλα τα μαζεψα νεκρα .... απο τροφες δινω new era african , omega one και κατεψυγμενη μια φορα στις 10 μερες ( mysis ) |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν πηστεβο να ειναι μπουκομενη γιατη ειναι πολυ μικρα ακομα!!αφτο με την τροφη ειναι ποιο πηθανο κ ανυσηχητικο!!απο την μια ειναι σαν φοβησμενο κ απο την αλλη σαν κυριαρχος αλλα ερηκσα λιγω τροφη κ δεν κοντεψε καθολου!!
------------------------- προσεξα μολις οτι το ψαρη εχει ασπρα περιτοματα σαν κλοστι!! καμια ηδεα τι μπορο να κανω ------------------------- μολης ανακαληψα οτι εχω μπουκομενη μια λμπιδοχρομης ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη rawnerve : 18-02-11 στις 16:23 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Λοιπόν...μη ταΐσεις για 2 μέρες. Τη τρίτη και τις επόμενες 3-4 μέρες τάισε από λίγο, ελαφρά βρασμένο ξεφλουδισμένο αρακά.
Ενημέρωσε μας για την εξέλιξη. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ποσα Demasoni? | psygeorge | Malawi | 6 | 18-01-11 23:27 |
demasoni??? | Jacob | Malawi | 20 | 24-12-08 14:24 |
demasoni-acei | panos78 | Malawi | 33 | 30-07-08 12:12 |
ps. demasoni | iliovas | Malawi | 14 | 11-11-04 17:28 |