|
|
||||
|
||||
![]()
Να την έφαγε ο αρσενικός είναι απίθανο.Για κοίτα πάλι στο φίλτρο.Τι αλλά ψάρια έχεις μέσα.
|
|
||||
|
||||
![]()
το φιλτρο ειναι εσωτερικο και αποκλειεται να μπηκε. ενα μονομαχο εχω μεσα. εβγαλα τισ κρυψωνεσ αλλα τπτ. εσκαψα κα λιγο το χαλικι μηπωσ ειναι νεκρο και εχει καλυφθει αλλα τπτ. Μαλλον ειχα επαφη τριτου τυπου! δεν Μπορει να εξαφανιστικε ετσι απλα!!!
|
||||
|
||||
![]()
Για ριξε μια ματια γυρω γυρω απο κατω απο πισω σπο το ενυδρειο....
![]() Εχεις καπακι?
|
||||
|
||||
![]()
μηπως δεν της αρεσε ο γκομενος και την εκανε με ελαφρα;
|
|
|||
|
|||
![]()
Mηπως έβγαλες κατι από μέσα και πετάχτηκε εξω στο πλάι ή πίσω και δεν το πήρες χαμπάρι. Μου εχει συμβεί με μελανοταινία. Να βγάλω ρίζα να πεταχτεί το ψάρι έξω και να μη το δω. Το βρήκα μετά από καιρό σκελετωμένο στο πίσω μέρος του ενυδρείου.
|
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο δεν εχει διακοσμιτικα καθολου, παρα μονο ενα μεγαλο κοχυλι που ειναι για φωλια. Και τα κριμπενσις ειναι ψαρια χαμηλης ζωνης και οταν τρομαζουν συνηθωσ πανε στο βυθο για να κρυφτουμ. Ελενξξα βρεβαια αν επεσε απεξω αλλα δεν βρηκα τπτ. η μονη περιπτωση ποθ μενει ειναι να την εφαγε!!
------------------------- Ένα ζευγαράκι κριμπενσις 4-5 μηνών ηλικία, το οποίο το εχω σε άλλο ενυδρείο μόλις μου πρόσφεραν μια χαρά, Γέννησαν καμιά 30αριά μικρά!! Είναι απίστευτο το θέαμα της συμπεριφοράς τους. Αυτό το ένστικτο μητρότητας και πατρότητας που κατέχουν είναι συγκινητικό, σε σχέση με τους ξιφοφορους που έχω!!
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geovai : 10-02-11 στις 14:16 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψάρι είναι αυτό? | Aquablue | Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 27-10-10 17:22 |
Τι ψάρι είναι αυτό; | valantis315 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-04-10 23:36 |
τί ψάρι είναι ? | kalts.greg | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-09 00:36 |
Tι ψάρι είναι ? | Ηλίας | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 16-01-09 18:26 |
τι ψάρι είναι ? | aspalax | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-09-08 20:45 |