|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Μεχρι τωρα απλα το διαβαζα η το εβλεπα σε φωτογραφιεσ, και για αυτο ηθελα να ξεκινησω με μια ευκολη κιχλιδα! αλλα αλλο να το διαωαζεισ και αλλο να το βιωνεις!! Ειναι καταπληκτικη αυτη η φυση! Μονο τωρα εχω λιγο αχγωνθει διοτι δεν ειμουν πρεοτιμασμενοσ για κατι τετοιο. Μου ειχαν πει οτι στα κριμπς οταν γεννησουν και κλεινει αποτομα το φως και επικρατει πληρεσ σκοταδι μπορει οι γονεις αν δεν βρισκονται μεσα στην φωλια με τα μικρα, να τα φανε. Αν ισχυει τι πρεπει να κανω. Δεν εχω moonlight
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για να κανεις τη δουλεια σου τωρα ομορφο και καλα μπορες να βαλεις ενα φωτιστικο με χαμηλο φως (πχ ενα με 7W λαμπα οικονομιας) διπλα στο ενυδρειο με χρονοδιακοπτη που θα ανοιγει πριν κλεισουν τα φωτα. Αν ο χρονοδιακοπτης ειναι ψηφιακος και εχει πολλα προγραμματα ακομα καλυτερα, γιατι μπορεις να προγραματιζεις να ανοιγει και 15 λεπτα πριν το αναμα των λαμπων και να σβηνουν 15 λεπτα μετα. Το βραδι θα το αφηνεις συνεχως ανοιχτο.
|
|||
|
|||
![]()
Πάντως όσον αφορά το 'πού πήγε το ψάρι, οέο' πρέπει να σου πω οτι είχε συμβεί ακριβώς το ίδιο κ σε μένα, αλλά με τιγράκια. Έφαγα τον κόσμο να το βρω (στο μικρό ενυδρείο μου!!) κ αφου απελπίστηκα κ αποφάσισα ότι το φάγανε, τέσσερις μέρες μετά την εξαφάνιση ό,τι είχε μείνει από το πτώμα εμφανίστηκε ξαφνικά στη μέση του ενυδρείου, απείραχτο από τα άλλα ψάρια. Πού ήταν δεν κατάφερα να μάθω, αλλά είχα κάνει τα άνω-κάτω να το βρω.. Δε θα μάθουμε ποτέ! Ελπίζω το δικο σου μυστήριο να λυθεί!!
|
|
||||
|
||||
![]()
Παντως και γω εχω αγωνια να μαθουμε τι απεγινε ?? μου φενεται υπερβολικα περιεργο να μην το εχεις βρεις η εστω αν ψοφησε οτι απεμηνε απο αυτο
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Geovai : 11-02-11 στις 11:06 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Βρε μπας και πηγε κανενας οταν δεν ησουν σπιτι και το *τσουρνεψε*?
![]() Μηπως το βρηκε κανενας πεσμενο κατω και γνωρισε το αποχετευτικο συστημα της περιοχης και δε στο λεει?
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι ψάρι είναι αυτό? | Aquablue | Αναγνωρίσεις ειδών | 7 | 27-10-10 17:22 |
Τι ψάρι είναι αυτό; | valantis315 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 22-04-10 23:36 |
τί ψάρι είναι ? | kalts.greg | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 01-10-09 00:36 |
Tι ψάρι είναι ? | Ηλίας | Γλυκό νερό - Γενικά | 15 | 16-01-09 18:26 |
τι ψάρι είναι ? | aspalax | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-09-08 20:45 |