|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι τοξότες όλα τα λεφτά μου φαίνεται θα χαλάσω το σκαλαροδισκάδικο γι αυτούς.....λυπάμαι μόνο τα σκαλάρια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερή δουλειά από τον Τόλη, υπέροχη αφήγηση από την Αργυρώ και επαγγελματική παρουσίαση από τον Γιώργο.
Μπράβο σε όλους σας, έχασαν όσοι δεν το παρακολούθησαν. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα καταπληκτικες οι βιοτοπικες καταδυσεις,πολλες πληροφοριες και βιντεο,και η αφηγηση απο την Αργυρω,σαν παραμυθακι..
Ολα καλα,αλλα αντε αποφασισε εσυ,ανθρωπε που ειδες το σεμιναριο,τι ειδος ενυδρειου θελεις να στησεις.. ![]() Μπραβο ρε παιδια,για ποτε περασε η ωρα χαμπαρι δεν πηραμε,θελουμε κι αλλο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πέραν κάθε προσδοκίας το σεμινάριο. Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο στον σύλλογο και στους πρωτεργάτες του.
|
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Super!!!!!
Και πάλι μπράβο!!! |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο!!!!
![]() ![]() ![]() ο φωτογραφος τελικα εκανε καλη δουλεια ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να πώς φέρνεις έναν "Αφρικανό" κοντά στην πρασινάδα! | exelix | Greek Aquarist's Boards | 25 | 06-09-10 13:43 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Οι "ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ" έρχονται στην Πάτρα! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 17-06-09 23:28 |