|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Οι Βιοτοπικές Καταδύσεις ήταν πολύ ωραίες!!! Δυστυχώς επρεπε να φύγω λίγο πριν το τέλος, και είμαι σίγουρος οτι και αυτό θα ήταν εξ'ισου ωραίο.
Μαθαμε για διαφορα είδη, μεσω πολλών φωτογραφιών και ακόμα περισσότερων βίντεο. Αμα ξαναδωθεί η ευκαιρία σε κάποιον να την δει, δεν πρέπει να την χάσει ποτέ! "Highlight" της παρουσίασης οι τοξότες! Επαθα την πλάκα μου με αυτά τα ψαράκια!
|
||||
|
||||
![]()
Πράγματι ήταν πολύ ωραία και εγώ έπρεπε να φύγω πριν το τέλος δυστυχως
![]() Χάρηκα όμως που είδα παλιούς καλούς φίλους ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Περιόφθαλμοι
|
|
|||
|
|||
![]()
κανα βιντεακι για μας υπαρχει?
|
|
|||
|
|||
![]()
Παρα πολλά απο τα βιντεο ειναι πνευματικη ιδιοκτησια συλλογων και προσωπικοτητων του εξωτερικου ευγενως παραχωρηθεντα στον ΠΣΦΕ, αποκλειστικα για προβολη στα σεμιναρια του.
|
|
|||
|
|||
![]()
Πράγματι πολύ ωραία η παρουσίαση των βιοτοπικών καταδύσεων, με εντυπωσιακά βίντεο από όλους τους βιότοπους,
Καταπληκτική δουλειά όσοι δεν το είδαν αξίζει τον κόπο κάποια στιγμή να το δουν. |
|
||||
|
||||
![]()
Θα συμφωνήσω και 'γω με τους προηγούμενους. Καταπληκτική δουλειά
![]() jiraiya όντως άπαιχτα ψαράκια, ιδίως στο σημείο που έτρωγαν πάνω στο χέρι...
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Τολη πραγματικα ειναι απιστευτη η δουλεια που κανατε (τωρα να το ειχα το ξαναεβλεπα χαλαρα) Εδω φαινετε ο συλλογος εχω αλλαξει ροτα σε αυτα που σκεφτομουν!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οι τοξότες όλα τα λεφτά μου φαίνεται θα χαλάσω το σκαλαροδισκάδικο γι αυτούς.....λυπάμαι μόνο τα σκαλάρια ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Φοβερή δουλειά από τον Τόλη, υπέροχη αφήγηση από την Αργυρώ και επαγγελματική παρουσίαση από τον Γιώργο.
Μπράβο σε όλους σας, έχασαν όσοι δεν το παρακολούθησαν. |
|
||||
|
||||
![]()
Πραγματικα καταπληκτικες οι βιοτοπικες καταδυσεις,πολλες πληροφοριες και βιντεο,και η αφηγηση απο την Αργυρω,σαν παραμυθακι..
Ολα καλα,αλλα αντε αποφασισε εσυ,ανθρωπε που ειδες το σεμιναριο,τι ειδος ενυδρειου θελεις να στησεις.. ![]() Μπραβο ρε παιδια,για ποτε περασε η ωρα χαμπαρι δεν πηραμε,θελουμε κι αλλο! ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πέραν κάθε προσδοκίας το σεμινάριο. Ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο στον σύλλογο και στους πρωτεργάτες του.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ποιος παρουσιασε τις Βιοτοπικες? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Να πώς φέρνεις έναν "Αφρικανό" κοντά στην πρασινάδα! | exelix | Greek Aquarist's Boards | 25 | 06-09-10 13:43 |
O Raven "πρασινισε" και ο "θρονος" οπως και το gab κανει το γυρο του κοσμου!!! | Γιώργος Κ | Ιστοσελίδες στο Internet | 37 | 23-08-10 22:10 |
Οι "ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ" έρχονται στην Πάτρα! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 17-06-09 23:28 |