|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
για το αλλο που ελεγα...ποσο πρεπει να περιμενω μεχρι να στρωσει το ενυδρειο, να φτιαξουν οι τιμες ολες (αμμωνιες, ph, gh, kh κλπ) και ποσα ψαρια απ'τα καινουργια οποια κι αν ειναι αυτα να προσθετω καθε φορα οταν θα ερθει ωρα...ας πουμε αν βαλω καρντιναλ, λεμε αν, λεω να βαλω 2 στην αρχη και μετα ενα ενα καθε βδομαδα να προσθετω...
σορυ κιολας παιδια δεν θελω να εκμεταλευομαι την καλη σας διαθεση ε... δεν εχετε καμμια υποχρεωση να μου απαντησετε... ευχαριστω και για οσα μου εχετε πει ηδη! ![]() ------------------------- οπα σορυ απ'οτι βλεπω εχει απαντηθει κι αυτο... το σκεφτομαι παντως για τα καρντιναλ...θα δω... δεν βλεπω και το ph να πεφτει με την τυρφη που εβαλα...διπλασιασα σημερα την ποσοτητα και βλεπουμε... ηθελα παντως καποια ψαρια που να ταιριαζουν με τα μπλακ φαντομ που εχω και να κολυμπανε σε διαφορετικο επιπεδο απο τα μπλακ...τα μπλακ πανε απο τη μεση και κατω (το διαβασα αλλα το παρατηρω κιολας) ενω τα καρντιναλ διαβασα οτι πανε απο τη μεση και πανω...τωρα ποσο απολυτα ειναι ολα αυτα... τα νεον παντως διαβασα οτι πανε απο τη μεση και κατω κι αυτα.οποτε και λογω χρωματος που ναι υπαρχει κολλημα απ'την πρωτη στιγμη που τα ειδα, τα καρντιναλ εξακολοθουν να ειναι το φαβορι...χεχε! χωρις να θελω να προσβαλω τους φιλους που με συμβουλευουν το αντιθετο... επισης το κοπαδι δεν με πειραζει τοσο πολυ να σπασει αρκει να μην ειναι κακο για τα ψαρια αυτο... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη panos_auk : 05-02-11 στις 16:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συχνοτητα γεννας Σκαλαριων | tsaftsouf | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 29-02-12 21:21 |
συμβατοτητα ψαριων | jiraiya | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 16 | 18-07-10 17:30 |
συχνοτητα αλλαγων νερου | panosthess76 | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 24-11-09 15:01 |
συνθεση ψαριων | kwstaogerobill | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 09-10-08 21:50 |
Συμβατοτητα ψαριων | n01r | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 01-12-07 12:26 |