|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
και δωρεάν να γίνει, προτιμώ να παραμείνω στο GAB και μόνο....
|
|
|||
|
|||
![]()
Κώστα παρεξήγησες αυτά που έγραψε ο Γιώργος, δεν εννοούσε τίποτε κακό ή προσβλητικό, σε διαβεβαιώ, δεν είναι το στυλ του, ούτε ο χαρακτήρας του.
|
|
|||
|
|||
![]()
Και εγώ σε διαβεβαιώνω ότι γύφτος δεν υπήρξα ποτέ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Χαλαρώστε
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για να γίνουν πράγματα χρειάζονται χρήματα.
Και τα χρήματα...εφόσον ο ΠΣΦΕ δεν είναι κερδοσκοπικού χαρακτήρα για να έχει έσοδα από πωλήσεις προϊόντων κλπ τα μόνο του έσοδα προέρχονται από τις συνδρομές των μελών του καθώς και από τις εκδηλώσεις του. Παλαιότερα είχε έσοδα από την πώληση του περιοδικού τα οποία τώρα δεν υπάρχουν. Και σας λέω το εξής απλό. Η Ζωοτεχνία διοργανώθηκε με χρήματα του ΠΣΦΕ. Αν δεν υπήρχαν δεν θα είμασταν εκεί !!! Θέλουμε ομιλίες...σεμινάρια. ΟΚ ! Να τα κάνουμε. Πολλοί παγκοσμίου φήμης ομιλητές έρχονται όποτε το θελήσουμε. Βάλτε κάτω τα έξοδα, εισιτήρια, διαμονή, φαγητό κλπ. Τα έχουμε τώρα ;; Όχι. ¶ρα σεμινάρια δεν μπορούμε να κάνουμε. Αν τα μαζέψουμε φυσικά και θα γίνουν. Μιλάνε πολλοί για 30, 40 ή 50 νέα μέλη με συνδρομή 20 ή 30 ευρώ. Κάντε τον πολλαπλασιασμό. 50χ30 = 1500 ευρώ Είναι πολύ λίγα. Απλά μαθηματικά ! Και όποιος θέλει να προσφέρει μπορεί να το κάνει. Και τρανό παράδειγμα είναι τα παιδιά που αν και οι περισσότεροι δεν είναι μέλη βοήθησαν για το στήσιμο της Ζωοτεχνίας. Και η ανταμοιβή,πέρα από την χαρά της συμμετοχής είναι οι Βιοτοπικές καταδύσεις !! Αν κάποιος θέλει να βοηθήσει μπορεί να δώσει και μια εισφορά. Και 5 και 10 και 20 ευρώ. Και ας μη γίνει ποτέ μέλος. Και κάτι τελευταίο. Μαζέψτε μου εσείς υπογραφές από 150 άτομα που θέλουν να γίνουν μέλη με συνδρομή 20 ή 30 ευρώ και το συζητάμε. ![]() ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Για να μαζέψεις 4.500 ευρώ θέλεις 90 μέλη. Αμ δε, πάλι 1.500 με 2.000 θα μαζέψουμε, αφού δεν βλέπω να πληρώνουν το 50ευρω πάνω από 30-40 άτομα, εδώ είμαστε, πάω και στοίχημα μια συνδρομή. ![]() ![]() Ε αυτό το ευτελές ποσό θα μπορούσαμε να το πάρουμε από 3πλάσια μέλη με συνδρομή πχ 15 ευρώ, αλλά το κέρδος θα ήταν τα 3πλάσια μέλη. |
|
||||
|
||||
![]()
Η εμπειρία μου τόσα χρόνια αυτό μου λέει.
Στις καλύτερες εποχές του ο σύλλογος δεν είχε τόσα πολλά μέλη. Μη με ρωτήσεις το γιατί....βαρέθηκα να τα γράφω τόσα χρόνια. delta...όλα γίνονται αρκεί κάποιοι να το πιστέψουν και να βάλουν κι αυτοί το χέρι τους για να πάμε μπροστά. Έχουν γίνει και έρανοι και έχουν δοθεί έκτακτες εισφορές και πολλά "κορόιδα" έχουν βάλει, και βάζουν ακόμα το χέρι βαθειά στην τσέπη. |
|
|||
|
|||
![]()
Επειδή αρκετή κουβέντα έγινε, γίνεται και θα γίνεται, περί ουσιαστικής συνδρομής, και επειδή έχουν γίνει κάποιες έμμεσες προτάσεις...
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ας γράψει το όνομά του όποιος είναι διατεθειμένος να γίνει μέλος του Συλλόγου, αν η ετήσια συνδρομή κατεβεί στα 15 ευρώ:
Κάντε copy-paste το πινακάκι και προσθέστε το όνομά σας. 1. Alex_Salonica 2. maikl 3. bokostas 4. eimaste aR21rwstoi 5. Markos145 6. ippomas 7. zipo 8. 9. ippomas, συμφωνούμε σε όλα, δεν έχω να προσθέσω τίποτε. QS-Plan, αυτά που προτείνεις είναι πιο σημαντικά από την οικονομική συνδρομή, αλλά για να φτάσουμε σ' αυτά, πρέπει να υπάρξει ενδιαφέρον και να γραφούν μέλη, να φανεί ότι υπάρχει συμμετοχή και κίνηση, ώστε να δραστηριοποιηθούμε όλοι με ιδέες, προτάσεις και ενεργή ανάμιξη. Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να βγάζουμε τα αγκάθια που μας ενοχλούν και αν υπάρξει ανταπόκριση, σίγουρα δεν θα μείνουμε μόνο στο οικονομικό. |
|
||||
|
||||
![]()
1. Alex_Salonica
2. maikl 3. bokostas 4. eimaste aR21rwstoi 5. Markos145 6. ippomas 7. zipo 8. tsoum 9.
|
||||
|
||||
![]()
1. Alex_Salonica
2. maikl 3. bokostas 4. eimaste aR21rwstoi 5. Markos145 6. ippomas 7. zipo 8. tsoum 9. kotsos 10.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ που είμαι μαθ΄της θα γραφόμουν σίγουρα με 15 ευρώ κια όχι με 50.Επίσης,σόιγουρα και κάποιοι φίλοι μου που άρχισαν να ασχολούνατια με τα ενυδρέια θα ήθελαν με 15 ευρώ.Οπότε αν ο σύλλογος θέλει να μαζέψει λεφτά ας το κάνει!
1. Alex_Salonica 2. maikl 3. bokostas 4. eimaste aR21rwstoi 5. Markos145 6. ippomas 7. zipo 8. tsoum 9. kotsos 10.billyss 11.kotsokk 12. |
|
||||
|
||||
![]()
1. Alex_Salonica
2. maikl 3. bokostas 4. eimaste aR21rwstoi 5. Markos145 6. ippomas 7. zipo 8. tsoum 9. kotsos 10.billyss 11.kotsokk 12.Prokroustis |
|
||||
|
||||
![]()
Ε αυτο λεει και ο κΩστας...
Μα παλι δεν θα εχεις χρηματα!!!!!!!!! αν εχεις 30 μελοι με 50 ευρω εχεις = 1500 ευρω.. αν εχεις ομως τα 150 με 15 ευρω εχεις = 2250 ευρω... και σιγουρα με 15 θα εχεις παραπανω... και σιγουρα ειναι ποιο ευκολο με 15 ευρω... ειδικα στους Αθηναιους... και εκτος απο το οτι θα εχεις ετσι και παραπανω χρηματα θα εχεις και περισσοτερα μελοι και χερια για βοηθεια... γιατι δεν το καταλαβαινεις δεν μπορω να καταλαβω.. αυτο που λεει ο Κωστας ειναι ξεκαθαρο... οσο για το μηνυμα τα λεει ολα!!!!!!!!!!!!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Δλδ και χρηματα και πολλα μελη (εκτος αν δεν υπαρχει ενδιαφερον για πολλα μελη) Η συνδρομη μελους να ειναι 10 ευρω και οσοι επιθυμουν να βοηθουσαν με τα 50 ευρω συνδρομη (που θα τα εδιναν ετσι κι αλλιως αφου βαση αυτου παρθηκε η αποφαση οπως καταλαβα), να δωσουν τα υπολοιπα 40 σαν εισφορα
|
||||
|
||||
![]()
QS-Plan ελπιζω με το πμ να καταλαβες επιτελους τι ηθελα να πω!! Δε σου κανω επιθεση προσωπικη (δεν εχω καποιο λογο)!
Το θεμα ειναι ο τιτλος "μελος"? Αν δωσει ο καθενας απο 5 ευρω θα μαζευτουν πολλα χρηματα και ας μην λεγεται μελος βοηθαει! Αν δεν ειχα την δυνατοτητα να δωσω 50 ευρω θα εκανα δωρεα 10 η θα πουλουσα κατι (ψαρακια?γαριδες?) και θα εδινα τα χρηματα στο συλλογο χ##@στηκα αν με λεγαν μελος η οχι ... ουσιαστικα θα βοηθουσα -οσο μπορουσα!
|
|||
|
|||
![]()
το μόνο που κατάλαβα είναι ότι θα έπρεπε να είχα μείνει στο γραφείο το διήμερο... ξυνό μου βγήκε
|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί δεν πάμε για ύπνο και να το ξανασκεφτούμε αύριο καλύτερα αφού ξαναδιαβάσουμε όλα όσα γράφτηκαν ;
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Ούτε 50, ούτε 30, ούτε 20 Με 15 ευρώ για να δούμε αν έχουμε 150 άτομα... 1. Alex_Salonica 2. 3.
|
|||
|
|||
![]()
καλή επιτυχία Αλέξανδρε, ειλικρινά ελπίζω να τους μαζέψετε...
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ελπίζω τίποτα, απλά καλό θα ήταν να δούμε αν τελικά η λογική των 50 ευρώ είναι ..λογική
|
||||
|
||||
![]()
με καμια τιμη..οσο δελεαστικη και να ειναι....δεν ξεπερνουν καποιοι τα απωθημενα τους....
![]() ![]() το εργο εχει ξαναπαιξει.....πολλακις. ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδια τα 10 κ 15 ευρω ειναι πολυ λιγα.
Εγω σε συλλογο της Πατρας πληρωσα 20 ευρω κ ειναι κ τοπικος. Ο Π.Σ.Φ.Ε. ειναι πανελληνιος ομως. Πιστευω 25-30 ειναι καλη τιμη κ θα μπορουσε να μπει κ ενα φοιτητικο. Αλλα κ παλι δεν μπορω να καταλαβω γιατι πριν μερικους μηνες δεν γραφοντουσαν αυτοι που παραπονιουνται τωρα οτι τα 50 ειναι πολλα. Ηταν κ τα 30 πολλα????? ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Περί αναπαραγωγής... | Maverick | Αναπαραγωγή | 39 | 08-11-19 01:02 |
Περί ξύλων... | panos1972 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 11 | 08-12-09 09:43 |
Περί άμμου.... | Tkagem | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 23-09-06 09:21 |
Περί του Π.Σ.Φ.Ε. | Tolis | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 9 | 31-07-03 02:45 |
Περί λιπασμάτων | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 10-12-02 19:39 |