|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Κύριε Κώστα, είναι Φεβρουάριος, έχουμε ακόμα 2 μήνες για τα πρωταπριλιά...
ΜΙΑ ΣΤΙΓΜΗ! Δεν κάνετε πλάκα;;; ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Τι πλάκα βρε Τηλέμαχε?? Λες να έχω διάθεση για πλάκες αυτή τη στιγμή??
Γιώργο πάρε τον Μιχάλη να σου πει λεπτομέρειες. |
|
||||
|
||||
![]()
Να πάρει και να σηκώσει αυτούς που το έκαναν αυτό!!!
Ακούς εκεί τώρα!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Το βίντεο είναι από πρόπερσι.
Λέτε να είχε γίνει όλο αυτό και να είναι ο Κώστας χαμογελαστός ; |
|
||||
|
||||
![]()
Σίγουρα;
|
|||
|
|||
![]()
Να προτεινουμε η επομενη εκθεση να λαβει μερος αρχες Απριλιου για να ειναι πιο επικαιρο το βιντεο το μποκωστα!
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Αφήστε ρε την πλάκα και θα χάσουνε χρόνια αυτοί που δεν σας παίρνουνε χαμπάρι.........
![]() Ρίχουν τους "τοίχους" και κάνουνε πλάκα γελώντας............. ![]() Και εγώ έτσι ακριβώς θα αντιδρούσα αν συνέβαινε κάτι τέτοιο.......... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
|||
|
|||
![]()
Αυριο πρωι ειναι να κατεβω Θεσ/κη θα ειναι καποιος εκει?
για να μου στρωσει κοκκινο χαλι οχι τιποτα αλλο... ![]()
|
|||
|
|||
![]()
θα είμαι σίγουρα εγώ, δεν ξέρω αν θα είναι κανένας άλλος....
mikenuke, υπάρχει πρόχειρη καμμιά λίστα για το ποιοί μπορούν να είναι και ποιές ώρες στο σταντ? το ωράριο μου είναι αρκετά flexible ώστε να μπορώ να καλύπτω κενά ή/και ανάγκες... |
|
||||
|
||||
![]()
θα ειναι ο qs-plan.
το κενο μας ειναι, τεταρτη και πεμπτη 10 με 3. εχεις ερθει καμια φορα στις προετοιμασιες?γιατι δε με ρωτας εκει να συνεννοηθουμε?
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 02-02-11 στις 11:06 |
|
||||
|
||||
![]()
Tωρα που το ξαναβλεπω.....bokostas....μαζι με τους ξιφοφορους θα παρω και το ξυλο που εφερες εχθες,του λειπει πολυ πραμα του δικου μου.
Εχθες δυο ωρες αφου γυρισα σπιτι και κουκουλωθηκα,δεν μπορουσα να συνελθω απο το κρυο,σιγουρα δεν αντεχα να ασχοληθω αλλο,ουτε να ξαναβουτηξω τα χερια μου στο νερο.Θα ερθω σημερα για ενα τελευταιο κουραγιο,να βαλουμε και τα ψαρακια. Με τα φιλτρα τι θα γινει?? |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Χαρτια για να καλυψουμε τη τζαμαρια πηρα. Φιλτρο και φοντο, και θερμαντικο για το μαλαουι κανονισα. Βοηθηστε. Αν θυμαμαι καλα ο Bokostas θα φερει(του ειπα χθες) ενα φιλτρο για τους δισκους. τα χρυσοψαρα θα ερθουν αποψε με τον goerge. Βοηθατε ωρε!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αλλιώς μπορώ να τα κατεβάσω αύριο το πρωί και να τα βάλουμε παρέα με τον QS-Plan, τον maikl, τον Χαραμάδα και τις 4 μαϊμούδες. ![]() ![]() ![]() ![]() Μιχάλη το φίλτρο είναι το eheim 2236, νομίζω γυρνάει 700 λίτρα την ώρα, το έχω έτοιμο, αλλά δε νομίζω ότι φτάνει για τους δίσκους. |
|
||||
|
||||
![]()
πλακα κανεις... Ημαρτον γ**** το στανιο του παλιο που*****. Τα απέναντι τα πήρανε;
Αν είναι δυνατόν. Κριμα τον τόσο κόπο και την δουλεία που έγινε. Εκτος κ αν είναι απο την περσυνι ζωοτεχνία, και μας δουλευει ο Κωστας, όπου σε αυτή την περίπτωση δεν έχει δικαίμω να μείνει μετα τις εξι την τελευταία μερα γα να πλιατσικολογήσει!!! ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |