|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Olga, εισαι MVP!
Αν εχει κανεις, χρειαζομαστε ενα καλο κομματι ξυλου για τα χρυσοψαρα.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Χα! τωρα ειδα τα αλλα ποστ....καλα βρε ψαρουκλες,δεν παρατηρησε κανεις οτι ο Λεωνιδας στο βιντεο εχει περισσοτερα μαλλια??
![]() ![]() ![]() ------------------------- Μιχαλη υπαρχει ενα μοπανι με μος μεσα στο δικο μου,αν κανει,βαλτε το στα χρυσοψαρα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη olga : 01-02-11 στις 12:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Ξύλο Μιχάλη έχω εγώ αλλά σήμερα δεν μπορώ να το φέρω.
Κρυπτοκορίνες έφερα εχθές αλλά δεν ξέρω αν φτάνουν. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Βιοτοπικό σημειωμάτων ....
τί δεν καταΛΛΛαβαίνεις; ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lion : 01-02-11 στις 12:56 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο παιδια,μακαρι να μποουσαμε να βοηθησουμε και εμεις απο κατερινη
|
|
||||
|
||||
![]()
Εάν τελικά χρειάζονται ξύλα για το χρυσοψαράδικο, έχω ένα μοπάνι καμιά 25αριά εκατοστά με μια ανούμπια νάνα επάνω, και ένα ντριφτ με πτερόπους καμιά 30αριά εκατοστα.
Και τα δύο τζιτζιλόνι! Επικοινωνία απόψε! Αυριο δεν θα μπώ παρα μόνο αργά!
|
||||
|
||||
![]()
Αν ερθεις αποψε, φερτα και θα δουμε, ακομη δενεχουμε αποφασισει.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |