|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
κόλλημα με UV απαγορεύεται. είναι εξαιρετικά τοξική. αν δεν ήταν το θέμα της τοξικότητας η κόλληση αυτή, απλά δεν θα παιζόταν.
|
|
||||
|
||||
![]()
¶ρα προφανώς δεν είναι η ίδια ουσία με αυτή που βάζουν στα σφραγίσματα...
|
|
||||
|
||||
![]()
Προφανώς είναι άλλη κόλλα (και με μικρότερο κόστος)
|
|
||||
|
||||
![]()
σημερα πεταχτικα μεχρι εκει και μου εδειξε κολληση με λαμπα.ηταν σαν να ειναι ενωμενα τα τζαμια μεταξυ τους χωρις τιποτα.σαν ενα σωμα μεταξυ τους.βεβαια με διαβεβεωσε οτι δεν παιζει να ξεκοληση με τιποτα απλα θα μπει και σιλικονη περιμετρικα για τις διαρροες γιατι η κολληση ειναι πιο πολυ ωστε να κολληθουν τα τζαμια και να μην ξεκολησουν οποτε αν δεν μπει και σιλικονη τοτε το νερο θα μπορεσει να περασει.εχει φτιαξει και αλλα ενυδρεια απο οτι μου ειπε γιατι συνεργαζεται με καποιων στην αθηνα και εχουν φτιαξει και μεγαλυτερα. επειδη θα μετατραπει σε θαλασσινο και θελω να κανω και σαμπ, η εξοδος του νερου πως θα γινει καλυετρα? με τρυπα στο πλαι και κατεβασμα με σωληνα ή με πυργο υπερχειλησης?βασικα μαλλον για τρυπα παω αλλα το θεμα μου ειναι σε τι υψος πρεπει να γινει τρυπα και σε τι διασταση?το υψος της τρυπας παει αναλογα μεχρι που θελουμε να ειναι η επιφανεια του νερου? και η διασταση της τρυπας εχει σημασια το ποσο νερο θα κατεβαινει η οχι?
|
|
||||
|
||||
![]()
καντο με σιλικονη σε τυχον ραγισματα αλαζεις ενα τζαμι και τελιωσες στην αλλη περιπτωση πετας ολο το ενυδρειο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
κατα την γνωμη μου το πιο λειτουργικο ειναι με εξωτερικο πυργο υπερχειλισης οπως του νεοκλη
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
βοηθεια | nikos6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 29-10-09 17:33 |
βοηθεια!!!!! | LunaDark | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 34 | 29-10-09 14:15 |
βοηθεια | ΤΟΛΟΥΚΟΣ | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 23-10-09 14:10 |
Βοηθεια | Gojoy | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 9 | 16-03-09 19:59 |
ΠΗ βοηθεια | Guderian | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 25-10-08 18:10 |