|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Εαν εχετε κλαδεματα απο εχινοδορους, θα θελαμε, για ενα απο τα νυδρεια της εκθεσης.
Εχει μεινει να τελειωσουν τα ηλεκτρολογικα, και τοστησιμο των ενυδρειων. και διαφορα ψιλολογια.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Κι εγώ άρρωστος από το Σάββατο το πρωί
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Μιας και ο φίλος neos ανέφερε τα περί βάρδιας.... και επειδή δεν έχω δει παρόμοιο ποστ... αν υπάρχουν ανάγκες για ανθρώπους στο σταντ για κάποιες μέρες και ώρες, απλά ας τις πει κάποιος
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλα εκανες και εθεσες το θεμα,
ειμαστε ενταξει για τις ωρες περιπου 15:00-19:00 τις καθημερινες, θα τις καλυψει ο snakepanos απο οτι συζητησαμε εχθες.Το Σαβ/κο, ειμαστε κομπλε, θεωρω πως ολοι θα ειμαστε εκει, δε τιθεται θεμα. Εχουμε κενο απο 10:00 μεχρι τις 14:00 την πεμπτη και την Παρασκευη. Αν εχουμε καποιους ελευθερους το πρωινο και μπορουν να ερθουν ας το πουν εδω.
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
![]()
Με μια μικρή επιφύλαξη, νομίζω πως μπορω.
|
|
|||
|
|||
![]()
Κάποιες ώρες μπορώ να καθήσω κι εγώ, αλλά μόνο αν έχει wi-fi, ε μη χάσω και καμιά αγγελία για χάρισμα.
![]() ![]() ![]() Και προτιμώ να είμαι μόνος μου Μιχάλη, για να πλιατσικολογώ το μποστάνι του paco και το φυτεμένο της Όλγας. ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Παιδια, καντε οτι μπορειτε απο φυτα, γιατι αυτα που πηγα να σας στειλω πριν λιγο, χαλασαν. Μια εβδομαδα στον κουβα, μεσα στο σπιτι και με λιγοστο φως δεν αντεξαν. Πανω πανω εχει φακη και νομισα οτι ηταν πρασινα αλλα μολις πηγα να τα πιασω, διαλυονταν στο χερι μου.
Στο μπαλκονι δεν τα εβγαλα γιατι εκανε πολυ κρυο. Κριμα , πηγαν τζαμπα τοσα κλαδεματα ![]() |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Βάλε με όπου έχει κενό, είτε Πέμπτη είτε Παρασκευή, είτε και τις δύο μέρες. Θα έχω και γουάι-φάι, αυτό του Μποσκόστα, όσο αυτός πλιαστικολογεί τα εκθέματα... |
|
||||
|
||||
![]()
Ενταξει εισαι μεσα λοιπον. βγαλε καμια προσκληση απο ιντερνετ να μπορεις να μπεις, και βλεπουμε τι θα κανουμε.
|
|||
|
|||
![]()
ήδη υπάρχει από την παρασκευή....
παντως, και Πέμπτη και Παρασκευή, κατά 99.99% θα έχω και βοήθεια από κάποιες φίλες.... Σαββατοκύριακο θα φύγουν, θα πάνε αλλού... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mikenuke : 31-01-11 στις 15:43 |
|
||||
|
||||
![]()
Θα φέρω το απόγευμα
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ο ΠΣΦΕ στην εκθεση Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 29 | 11-02-11 15:08 |
Συνελευση για την οργανωση του stand στην Ζωοτεχνια 2011 | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 19 | 20-01-11 14:04 |
Εθελοντες επανδρωσης του περιπτερου μας | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 7 | 26-01-09 23:27 |
Προετοιμασιες για την εκθεση, ολοι βοηθανε! | mikenuke | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 42 | 03-02-07 11:39 |